Хилъри Клинтън: „Катастрофата е дело на руските въстаници“

хилъри 01,00Бившият държавен секретар на САЩ заяви, че за катастрофата на малайзийския Боинг вероятно са виновни опълченците, въоръжени с руска военна техника. Клинтън каза още, че за да се конкретизират виновните, ще е нужна експертиза.

Както съобщихме по-рано, катастрофата на самолета повлече след себе си глобални последствия. Ето какво заяви преди малко бившият държавен секретар Хилъри Клинтън в интервю на Чарли Роуз.

Хилъри Клинтън: Оформя се категоричното убеждение, че за катастрофата са виновни, вероятно….Вероятно това са направили руските въстаници. За да се определи с точност, трябва да се направи експертиза. Ако имаме достатъчно улики, посочващи виновните…Военната техника, по всяка вероятност, е с руски произход.

Оригинал от CNN International
Превод „Светът днес“
В ефир на 18 юли 2014 г.
„Светът днес“ уточнява, че зад многоточията по-горе се крие мълчанието на Хилъри Клинтън, а не премълчаване на думите й от страна на редакцията.

5 отговора на “Хилъри Клинтън: „Катастрофата е дело на руските въстаници“

  1. Как пък „разбра“? Значи първо посочваме с пръст /разбира се нали всичко ни е позволено/ и после вече правим пазследване. Господи, моля те направи така, че да имаме поне малко от самочувствието им, но не и от нахалството им.

  2. В случая всичко е ясно. Щом дъртата кучка Халури Кантлун твърди нещо подобно, още преди да е имало даже намек за някакво, каквото и да било разследване, то значи, случилото се е извършено именно по сценарий на САЩ. Изпълнителят няма кой друг да бъде, естествено, освен щатската марионетна хунта, която вилнее в Украйна.

    Както и друг път съм казвал, вашингтонските политици са тъпи като слонски задници. Те до такава степен са елементарни, дотолкова са абсолютно лишени от какъвто и да било интелект, че когато лъжат, даже не си правят труда поне малко да си позасучат лъжните. Просто и тъпо казват на черното бяло и на бялото черно, и при това го правят даже авансово. Зер какво да чакат, то нали с идиоти си имат работа? (Явно съдят по себе си.) Пък те, идиотите, даже и часовниците си не гледат, нали така.

    Както, когато от Ню Йорк на 11.9.2001 г. даваха „сензационен репортаж“ как била се съборила сграда № 7 и какъв бил ужас! – а в същия този момент, зад гърба на „репортьора“ се виждаше същата тази сграда в прозореца, цяла целеничка… Така бързат да лъжат преститутките, че даже изпреварват графика… Но това си е нормално в щатите.

    Накратко, щом Клунтин ги плещи такива, значи истината е точно обратната. Считай, че все едно с държавния печат го е подпечатала – НЕ СА опълченците от Новоросия. Благодарим, мадам, и ние така подозирахме.

  3. Shteshe da e oshte po-intersno ako go beshe kazala mianlia den oshte predi da padne! Ako bil svalen… bil svalen s ruska tehnika LOL! A s kakva da e sled kato ukraincite sa vaorajeni s takava veche 60 godini?!?! Mnogotochiata izraziavali malchanieto na Hilari … ami iavno e triabvalo da naizusti opredelen tekst, obache godinkite si kazvat tejkata duma – zapomnila e samo osnovnite tochki: ruskite vastannici; ruska tehnika; veroiatno … LOL!

  4. Политиците много бързо произнасят присъди и когато се установи,че грешат губят доверие! Затова хората приемат казаното от политиците за лъжа и не им вярват!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s