ARD: САЩ не успяха да докажат участието на Русия в авиокатастрофата

ardСтанахме свидетели на разобличително шоу: Америка не успя да хване следите на Кремъл по катастрофата с Боинг 777. Нещо повече „доказателствата“ на САЩ се оказаха толкова нищожни, че сътрудниците от американските спецслужби помолиха да не се споменават имената им, съобщи кореспондентът на ARD.
Независимо от разследването, което се води на мястото на произшествието в източна Украйна, сътрудниците на спецслужбите във Вашингтон коментираха ситуацията около катастрофата на самолета. Преди няколко дена те заявяваха, че Вашингтон ще представи доказателства, разкриващи подробности около катастрофата, които щели да докажат, че Русия има общо със случилото се. И ето, вече се появяват първите данни- Щефан Ниман. Какво доказателства представиха американците?

Щефан Ниман, кореспондент на ARD: Те предоставиха по-малко данни, отколкото се очакваше. Колегите, които очакваха по-голямо шоу, т.е. някаква прес-конференция, на която доказателствата на американските спецслужби да се покажат пред света. Тези, които очакваха, че доказателствата ще посочат Кремъл за виновник, останаха само с очакванията си. Преди няколко часа за някои американски журналисти спретнаха малък брифинг с участието на сътудници от тайните служби, восокопоставени сътрудници. Но те не искаха да бъдат цитирани и това не е изненадващо, имайки предвид какво представиха.

Работата е в това, че американските спецслужби са само сигурни, че проруските сепаратисти са свалили пътническия самолет с помощта на ракета клас „земя-въздух“. Те смятат, че това се е случило по погрешка. Те нямат абсолютно никакви доказателства за прякото участие на руснаците, че Русия – в прав текст – е планирала да направи това.

Те дори не знаят от каква националност са били хората, които са пуснали ракетата. Информацията е достатъчно оскъдна. Те дори и не  казаха, че хората, които са пуснали ракетата, са подготвени от Русия. Беше ни представена твърде малко информация, а беше заявено, че данните ще бъдат обемни и категорични.
Но американските спецслужби представиха само доказателства, че Русия доставя оръжие на въстаниците, дори след катастрофата със самолета. Става дума за оръжие, предполага се, от Ростов на Дон.

Американските спецслужби още веднъж подчертаха, че обвиняват Путин за катастрофата, защото Русия има общо с гражданската война в Украйна.

Данните от американските спецслужби бяха значително по-малко, макар да имахме уверения за обратното, а всякакви горещи следи, доказващи прякото участие на Русия, липсваха.

Самолетът е бил свален с ракета по погрешка. Много благодаря, Щефан Ниман от Вашингтон.

В ефир на 23 юли 2014 г.

4 отговора на “ARD: САЩ не успяха да докажат участието на Русия в авиокатастрофата

 1. Еврейските Американски Щати не са извадили доказателствата че извънземните са извършили това престъпление но и това ще стане 🙂

  • А, не, те ги „имат“, ама няма да ги извадят, защото са „секретни“! На нас трябва да ни стига честната им дума. Както винаги.

 2. Който не се плаши от руския език – ето ви две доста интересни статии по повод извънредно странното (!) падане на малайзийския самолет:

  oplot.info/content/iz-amsterdama-vyletelo-pod-odnim-i-tem-zhe-nomerom-reysa-2-samoleta-s-raznicey-v-5-minut#sthash.IPsYAXex.dpuf

  imperiya.by/pc26-21449.html

 3. Всъщност няма никакво значение, че вашингтонските агенти не били доказали нищо. Те никога не са имали и намерението да доказват каквото и да било. Те съзнателно пускат един сапунен мехур, който прекрасно знаят, че ще се пукне при първото по-сериозно докосване. Изстрелват някакъв идиотизъм, като просто разчитат, че авторитетът на дадена държавна институция ще му придаде достатъчна достоверност. Да речем, авторитетът на Държ.департамент. Може ли една тъпа щатска овца да се усъмни, че чак толкова големи хора ще лъжат чак толкова зверски? Не, не може. А пък те правят точно това. И интересното е, че номерът им както винаги минава. Точно както са го планирали.

  Цялата работа е толкова фалшива, грозна и зле скалъпена, че даже не заслужава „гордото“ име „лъжа“. Това е просто една информационна пръдня. Тя естествено вони, но може и да предизвика малко смях, ако сте в природата на чист въздух.

  За съжаление, не сме на чист въздух. Затворени сме в една медийна камера – в една много нагнетена информационна обстановка, където непрестанно сме бомбардирани от огромно количество манипулации, лъжи и клевети. Това създава една цялостна атмосфера – много отровна и много агресивна.

  Тук става въпрос за психология на тълпата. В момента се води агресивна информационна кампания против Русия и преди всичко, против нейния непокорен президент В.Путин. А тълпата, както е известно, е възпитана да бъде тъпа, елементарна, низкочела, примитивна, потребителска и съглашателска. (Така възпитаха американците и българското общество, за съжаление; чрез своите соросоидни марионетки, които вече 24 години го обработват нон-стоп.)

  В тази нагнетена, агресивна, отровна атмосфера на злобна антируска пропаганда вече няма голямо значение кое е факт, кое е измислица. Коя лъжа ще се разобличи след 3 месеца? – коя след година? – коя никога? – не е важно! Докато се разобличи поредната лъжа, междувременно в пропагандната атмосфера се впръскват още няколко нови. Така атмосферата се поддържа постоянно отровна. А тя не трови умовете на хората. Тя трови техните психологически нагласи. Както е известно, тълпата не се отличава с интелект. Тя е примитивна и при нея водещи са емоциите, впечатленията, чувствата, усещанията…

  Тълпата (като цяло! – а именно това е важното) не запомня разобличените лъжи. Тълпата не помни, а следователно тя не може да натрупа здраво недоверие към лъжите. Лъжите са подобни, те даже не се отличават с особено разнообразие или сложност. (Нали трябва да бъдат разбрани даже и от най-елементарните и низкочели човешки индивиди?) Но тълпата не е в състояние даже този ограничен асортимент от елементарни лъжи да систематизира, за да проследи тяхната несъстоятелност и да си изработи информационен имунитет.

  Следователно, на даден етап може да бъде нагнетявано подсъзнателно психологическо отношение на неприязън и осъждане спрямо даден народ, страна или политик (в случая Русия, РФ, Путин), което отделният индивид даже не е в състояние да обясни, ако случайно би бил попитан. (Точно това е целта и на тази поредна конспирация.)

  Когато пък нуждата отмине, от медийната камера се изпуска налягането, т.е. пропагандната атмосфера се издухва навън от телевизора. Темата се изоставя, лъжите се разсейват, тълпата (лишена от памет) моментално забравя всичко и започва да се интересува от други работи. Тогава твърде малко индивиди се сещат да питат „ама какво всъщност беше станало там“? Лъжата се изяснява на твърде малко хора, твърде малко хора изобщо се интересуват от събитието. В проценти не се достига до критичната маса хора, нужна, за да се предизвика или да се промени нещо. Истината потъва в общата маса на овчото безразличие.

  Само че, този път беше впръскана огромна доза отрова и се очаква, че „световната общественост“ (овчелюдието, водено за носа от щатските пропагандни монипулатори) ще се възмути толкова силно, че чак нищо друго няма да вижда и от нищо друго няма да се интересува. Ето, тук е разковничето.

  Както и преди бях казал: основната цел тук е да се отвлече вниманието на хората по света от истинските, зловещи престъпления на киевската хунта. От хилядите, ако не и десетки хиляди невинни и мирни граждани, разстреляни и взривени от снаряди и бомби, затрупани под отломките на сринатите сгради. От истинските престъпления против човечеството, за които трябваше да бъде обвинена киевската хунта и даже да бъде обявена за терористична и фашистка. Целта е хората не забелязват истинските убийци, да не обърнат внимание на истинските престъпления, ООН и други международни институции да не се занимават с истинския проблем, а с измисления, фалшивия.

  Сега американците ще се опитат да отново да обърнат истината с хастара навън – ще се опитат да обявят за терористи въстаниците от Новоросия, а да измият лицето на киевските фашисти. Нищо ново, впрочем. Почеркът е точно вашингтонски – да наречеш черното бяло и да обърнеш всичко нагоре с краката. Същото беше и в Сирия. Тогава ЦРУ даде на терористите химическо оръжие, а когато последните го използваха, за да убият невинни мирни граждани, в т.ч. деца, към снимките Вашингтон прибави снимки на други трупове и цял куп лъжи и фалшификации, след което обвини за всичко официалната власт. Мръсотия на куб. Ето, отново повтарят същото, и отново се намират достатъчно идиоти, които им вярват.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s