2 отговора на “Военните действия в Донецк без украса

  1. Ето с кого „воюва“ киевската „славна героична и рицарска“ армия (демек, фашистка марионетна хунта):

    anna-news.info/node/20160

    Хубаво вижте, кои са „терористите“ и „сепаратистите“, наказани със смърт чрез разкъсване – без съд и присъда. Ето – две старици, разкъсани като парцалени кукли от снарядите на про-вашингтонските нацисти! Те явно са виновни за това, че са отказали да бъдат нацистки, а вместо това си говорят на забранения от нацистите руски език.

    Вижте хубаво делата на украинската „наци-гвардия“! Тези две нещастни бабки загинаха, просто седейки на пейката до своя блок. На кого са причинили зло? Не им дадоха мирно и спокойно да доживеят старостта си и да поиграят с внуците си.

    „Слава на Укралайна, да живее Фашингтон!“

  2. Изтреблението на мирни жители, на невинни граждани – жени, деца, старци – не се вписва в определението „военни действия“. Тук е много по-уместна думата „геноцид“. Фашистката хунта в Киев не умее да воюва. Тя даже не си и поставя такава цел. Всъщност, тя даже няма свои цели, понеже е само изпълнител на чужда воля. Нейните вашингтонски господари, които я инсталираха в Киев, са й поставили други цели: да извърши геноцид над рускоезичното население в Украйна, като същевременно провокира Русия към война. Повтарям: геноцидът е дело даже не на киевската хунта, която е само марионетка. Геноцидът е дело на Вашингтон – централата на глобал-фашизма.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s