Стивън Сегал на концерт под знамената на ДНР

Стивън Сегал dda2Американският актьор и музикан Стивън Сегал участва в концерт в Севастопол. Сцената беше опакована от знамена на Донецката народна република, отбелязва Times. Големият актьор вече плати цената за подкрепата си към Русия: на музикалния фестивал в Естония тази година той не беше поканен.

Донецката народна република и до днес е призната само от Южна Осетия, пише британското издание Times. Но републиката вече е подкрепана и от Стивън Сегал. Американският актьор взе участие в концерта, проведен в кримския град Севастопол. Мероприятието премина под знамената на ДНР, отбелязва изданието.

Концертът е организиран от рокерския клуб „Нощните вълци“.

Стивън Сегал 2Сегал отдавна е приятел с руския президент, заяви прес-секретарят на Путин Дмитрий Песков. Той често е в Русия, а след терористичния акт по време на Бостънския маратон актьорът активно съдейства в преговорите и срещите между руските чиновници си американските, припомня Times.

По време на концерта американският актьор поблагодари по руски на публиката за овациите и се обясни в любов към руския народ.

Сегал облече блузка с изображение на Владимир Путин, която му бе подарена от организатора на мероприятието, президентът на рокерския клуб „Нощните вълци“ Александър „Хирург“.

Стивън Сегал 6На Сегал му бе подарена и блузка на „Руските рокери“, както и статуя с изображение на богатир.

Зрителите скандираха „Сегал“, размахваха знамената на Руската Федерация и Севастопол. След концертната изява на Сегал, на сцената се качи Александър „Хирург“, който поблагодари на изпълнителя, прегърна го и му подари черна фланелка с изображението на Владимир Путин, който рокерът нарече „обединител на руската земя“. Сегал вдигна блузката над главата си, за да я видят зрителите, и я облече.

След концерта Сегал се срещна с журналисти и заяви, че е пристигнал в Крим, защото музиката обединява хората. „Это правда“, – каза великият актьор на руски.

Стивън Сегал 9_1Стивън Сегал 735Стивън Сегал eniСтивън Сегал 20

Един отговор на “Стивън Сегал на концерт под знамената на ДНР

  1. Този преди не можех да го търпя, но напоследък рязко си промених мнението за него. Може би е мъжкар не само на екрана. И може би освен мускули притежава и мозък. Приятно съм учуден, като се има предвид, че все пак е американец – това определено не стимулира работата на черепния пълнеж. Но разбира се, има и изключения. И Мики Рурк ме изненада приятно, и някои други… Да са живи и здрави.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s