Самолетите, бомбардирали Донецк, са излитали от базите на НАТО в Румъния

030202-F-0193C-004Бомбардировачите на гражданските обекти в Източна Украйна, летящи с опознавателни знаци на ВВС на Украйна, са излитали от военно-въздушните бази, намиращи се в Румъния и Молдова. Някои от самолетите, вероятно, са били пилотирани от поляци и граждани на Израел.

Кандският журналист Geoffrey West отбелязва, че „няколко военни самолета“, летящи във въздушното пространство над Украйна, са излитали от базите на НАТО и други обекти. „В четвъртък открих в уеб-сайта за проследяване….цяла серия „извънредни“ полети в района на Украйна/Черно море. Приятелят ми забеляза, че те се появяват в областта на Букурещ. Забелязва се, че бази за излитане има и близо до Кишинев, Молдова“.

Това е опит да се избегнат радарите на руските ПВО, които могат да предупредят проруските сепаратисти, борещи се против киевската хунта. Това е и сериозно нарушение на международното право и националния суверенитет на страните-участнички, а също несанкционирано използване силите на НАТО, някои от които се намират под пряко командване на генерал Breedlove в нелегалната терористична война срещу граждани, много от които с руски паспорти.

Тази седмица два бомбардировача СУ-25 са били свалени над Украйна след хвърлянето на фосфорни бомби над малък град в проруски регион в източна Украйна.
Самолетите, участващи в атаката, са излитали не от бази в Украйна, а от бази в Румъния, и са били забелязани в зоната на радара в близост до американска авиобаза. Информационна агенция NBC е попаднала на уеб-сайта за проследяване на радарите, за да провери версията си за сваления самолет МН17, но изображенията, на които агенцията е попаднала, и които са направени от военен спътник на САЩ, документират всички ракетни операции, извършвани от киевската хунта в региона.

На брифинг в Пентагона е била изкарана версията, че ПВО на хунтата е саботирана , а след това „вторично саботирана“ – екстравагантна американска хипотеза, която не се нуждае от коментар.

За авиобазата МК в Румъния генерал-майор Джон ОКонър, командващ US въздушните сили, казва следното: „Това е идеално място за нас от гледна точка на възможностите“.

Вече са построени 85 US сгради в авиобаза МК, споделя ОКонър. Там могат да работят 1500 човека. Разширена е инфраструктурата за разполагане на 2 000 транзитни войници и 400 военни командири, които да управляват операциите. „Базата е създадена най-вече за прехвърляне на войски, връщащи се от Афганистан, постоянно кацат и излитат огромните товарни самолети С 17.

4 отговора на “Самолетите, бомбардирали Донецк, са излитали от базите на НАТО в Румъния

 1. И после, Русия се била намесвала в конфликта!
  Впрочем няма нищо по-естествено за вашингтонските фашисти от това, да обръщат фактите надолу с главата и да обвиняват враговете си в своите собствени престъпления. Киевската хунта отдавна е увиснала безпомощно като изпразнен… маркуч. В Укралайна реално войната се води вече между НАТО и рускоезичното население на Новоросия. Това е Отечествена война на руския народ срещу щатския окупатор. Точно толкова е простичко и ясно. Освен, естествено, за вдебилените лоботомирани олигофрени, вярващи на вашингтонската пропаганда. Които не четат нищо, освен соросоидна преса, не гледат нищо, освен колониална телевизия, не се интересуват от нищо, освен от ракия, чалга и футбол. Останалите – нормалните, интелигентни и мислещи хора отдавна вече знаят истината.

  • в украйна няма руснаци,все едно да кажеш че в българия има турци…ако трябва ще ги смажат,понеже украинците воюват за родината си,ако не си разбрал,за какви руснаци ми говориш изобщо…има само проруски окупатори които се опитват да си създадат репулика в украина…и естественно е да мислиш така като четеш само русофилски сайтове…

   • Напротив, в Украйна няма „украинци“. Украинският „народ“ е изкуствено образование, впрочем, също като „македонският“. Няма такъв народ! Защото само естествено възникналият народ има право на признание и самостоятелно съществуване.

    Така нареченият „украински език“ е изкуствено създаден от полски и словашки езиковеди, по австрийска политическа поръчка през 16-ти век. И поръчката е имала конкретни завоевателни (т.е. антируски) цели. Ето ги и плодовете на тази „операция“ – днес ги берем. Преди 16-ти век няма нито едно писмено свидетелство за съществуването на някакъв си „украински език“. И нищо чудно – такоз нящу просто не е имало. Хората са си говорели на руски и са били етнически руснаци. Каквито са и до днес.

    Когато промиеш мозъците на няколко милиона идиоти, изкилиферчиш им езика и ги накараш да го говорят, и после ги накараш да си мислят, че са, да речем, някакъв си там извънземен народ от Алфа-Кентавър – те стават ли наистина такива? Не, остават си каквито са били (българи, да речем). Само стават за смях и за съжаление…

    Така наречените „украинци“ не воюват „за родината си“, защото тяхната Родина е Святата Киевска Рус – която пък е немислима без днешната държава Русия. Всъщност, именно те са сепаратисти! Но хайде, какво да правим. Промили им мозъците, насъскали ги срещу Русия… Не искат да живеят заедно с нея, както и нашите братя македонци – кръв от кръвта ни, и те ни плюят и не искат да признаят, че са българи, не искат да живеят заедно с нас… Карай, тяхна воля. Какво да правим?

    Но „украинците“ отиват още по-далеч. Не само предадоха сами себе си в ръцете на вашингтонските тирани и назначените от тях олигарси, не само позволиха да им промият мозъците и да ги оглупят до видиотяване, но и с радост приеха насадената им от Вашингтон нацистка идеология! Нали ги слушам в Ютюб как прехласнато говорят за „чистота на нацията“ и за „превъзходството на бялата раса“? И всеки, който не желае да бъде смлян от вашингтонската месомелачка, да приеме фалшивия им език, тяхната идеология и тяхното русомразство, им става „враг“. И те решават, че имат пълното право да го унищожат, заради „чистотата и единството на нацията“.

    Това са фанатизирани фашисти и нацисти. Властта е взета от тях, понеже им беше дадена от Вашингтон чрез въоръжен преврат и поради предателството на купени от Вашингтон политици – купен беше и самият продажник Янукович. Ако не беше купен, нямаше да позволи да се случи това, което се случи. (После съжали, но късно… Сега е мразен и презиран от всички.)

    Новоросия никога нямаше да се отдели, а даже и Крим нямаше да си помисли такова нещо, ако в Киев не беше дошла на власт фашистка хунта чрез въоръжен преврат, чрез насилие и кръв. Която по-късно се развилня из страната, взе да убива, да гори невинни хора, да удушава бременни жени, да бие и да коли, да отнема права, да забранява родния език… И Руската федерация няма НИЩО ОБЩО с всички тези събития – точно тя е тази, която нямаше никакъв интерес от разпадането на Украйна.

    САЩ имаше интерес от всичко това – от разпадането на Украйна и създаването на югославски сценарий с огнища на война и напрежение. Именно Вашингтон застави хунтата в Киев зорлем да провокира гражданите, за да ги НАКАРА да се отделят, за да има после и повод да ги нападне с оръжие. Само един полит-дебил не може да схване тази елементарна схема.

    И това са факти, известни вече на всеки що-годе разумен човек. Не са пропаганда на разни русофилски сайтчета, а са самата истина. И тя се говори вече силно и смело даже в САЩ, даже в Германия и в Холандия (наскоро холандци в отворено писмо се извиниха на Путин за обвиненията на собственото си правителство по случая със сваления Боинг). Истината вече се говори и в Полша – наскоро поляци изпратиха отворено писмо до руското правителство, за да се извинят за агресивните лъжи на своите управници, русофобски щатски марионетки.

    Само тъпите лоботомирани български кретени, с празни черепни кутии, до лъсване измити от соросоидна пропаганда, ВСЕ ОЩЕ не са разбрали и не са чули тези елементарни факти. Ами нормално е. Да вземете ВИЕ да потърсите някой друг източник на информация ли, какво? Не аз, а ВИЕ да го потърсите. Защо не и на руските сайтове? Или в Ютюб, и там я има. Навсякъде я има истината, стига само да се поразровите. Но ако предпочитате да сте малоумни овце, няма нужда. Карайте както си знаете.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s