В Донецк е унищожена разузнавателна група на Нацгвардията

ГубаревТова заявиха представители на ДНР. Според техните думи, 15 бойци от Нацгвардията са били открити от опълченците на границата на Петровски район в Донецк и селището Александровка, предаде Интерфакс.

Всички бойци от разузнавателна група са били ликвидирани. Информация за загуби от страна на представители на ДНР за сега не е постъпила.

По-рано бе съобщено, че сутринта на 13 август украинската армия е възобновила артилерийския обстрел на Донецк.

Един отговор на “В Донецк е унищожена разузнавателна група на Нацгвардията

  1. О, това не е кой знае каква новина!
    Армията на Новоросия отдавна трепе фашистите като хлебарки. Всеки божи ден четем новини за някоя унищожена група бронирани машини, за изгорена колона с техника или за избита рота войници на хунтата. Защото фашистите не са бойци, те са просто едни злобни фанатични садисти, пратени да избиват мирни граждани. В бой те са пушечно месо. Ето какво казва командир Ходаковски:
    „даже най-изпечените ни бойци трепнаха от количеството украински войници, които лежаха по склоновете на Саур-Могила и в залесения пояс, след едно денонощие на непрекъснати атаки. Там имаше стотици украински войници. Даже нас това изобщо не ни радва. Нашите бойци носеха противогази – от частите на телата там беше невъзможно да се диша…“
    Е, какво пък. Един народ така се чисти от своите глупаци. Те неизбежно загиват, така или иначе. Ако не се изчисти от тях, народът ще измре напълно. Типичен пример е българският народ. Такова кръвопускане е тъжно, страшно, трагично и крайно нежелателно. Но понякога и злото е за добро. Виждаме как у нас глупаците са на път напълно да отровят народа, да го лишат от всякакъв разум и така да го заличат от света. А за украинците може би все още има шанс. Зомбираните от американска пропаганда идиоти ще загинат, а останалите може би най-после ще се замислят; може би ще видят истината и ще се спрат навреме. И може би даже ще успеят да избавят страната си от истинския, задкулисния агресор (САЩ), и така може би украинският народ ще се спаси? Дано…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s