Украинските нацисти спретнаха геноцид в Углегорск

Нацгвардия_natsgvardiyaТака наречената украинска армия извърши геноцид в Углегорск. Това съобщи Комитетът за връзки с обществеността на ДНР.

На входа на града е имало разположен блокпост на опълчението на ДНР, но в града не е имало нито една база на опълчението. Украинската войска напълно обкръжава Углегорск, но без да предостави на мирното население хуманитарни коридори.

На 12 август в 06:00 часа започва масиран артилерийски огън. Украинските наказателни отряди използват гаубици Д-30, РСЗО „Град“. Огънят се води в покрайнините на град Дебалцево, който се намира под контрола на украинските силоваци.

Според думите на жители на Дебалцево, артилерията стреляла през целия ден. Удари били нанасяни по мирни квартали, по блокпоста не бил нанесен нито един удар.

Инфраструктурата на града е напълно унищожена, броят на убитите от мирното население е трудно да бъде установен, но вече категорично може да се говори за една от най-кървавите операции на украинските нацисти. Става дума не за десетки, а за стотици убити.

3 отговора на “Украинските нацисти спретнаха геноцид в Углегорск

  1. Ето с кого „воюва“ киевската „славна героична и рицарска“ армия (демек, фашистка марионетна хунта):

    anna-news.info/node/20160

    Хубаво вижте, кои са „терористите“ и „сепаратистите“, наказани със смърт чрез разкъсване – без съд и присъда. Ето – две старици, разкъсани като парцалени кукли от снарядите на про-вашингтонските нацисти! Те явно са виновни за това, че са отказали да бъдат нацистки, а вместо това си говорят на забранения от нацистите руски език.

    Вижте хубаво делата на украинската „наци-гвардия“! Тези две нещастни бабки загинаха, просто седейки на пейката до своя блок. На кого са причинили зло? Не им дадоха мирно и спокойно да доживеят старостта си и да поиграят с внуците си.

    „Слава на Укралайна, да живее Фашингтон!“

  2. Типичен фашизъм… Сигурно и за това пак „Путин е виновен“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s