Упс! Новият областен на Варна си бръкна под ризата и показа плът (и видео)

Областен Варна hkjВчера служебният премиер Георги Близнашки обсипа народонаселението с назидателен тон, но вниманието ни беше раздвоено между „мъдрите“ му слова за „разлома в недрата на олигархията“ и поведението на новоназначения областен управител на Варна Стоян Пасев.

42-годишният адвокат се появи на срещата с премиера в доста свободно облекло – младият мъж беше в спортен панталон и синя риза. Но летните горещини му изиграха лоша шега и цветната риза така попи потта от тялото му, че почти изцяло се изпъстри с потни петна, потта попи в ризата и изби под формата на огромни мокри локви.

Гафът беше голям и адвокат Пасев за почна да си вее, придърпваше предната част на ризата, дори започна да си духа под нея, пускайти дъх през яката. Нищо, обаче, не помогна. Тогава младият областен и нов управител на Варна реши, че тябва да си бръкне под ризата и да попие топлите  вадички с ръка. В този момент всички журналисти видяха свежа губернатоска плът.

Протоколът при подобни мероприятия изисква тъмен костюм, дори и през лятото, Други вариации не са приемливи, включително ленени и памучни заместители. Задължителна е и бялата риза, без джоб, с вратовръзка, при това едноцветна, тъмна, без шарки.

Един отговор на “Упс! Новият областен на Варна си бръкна под ризата и показа плът (и видео)

 1. Абе, то по-важно е колко ще струва като областен управител, а не колко се поти и как се бърше… Според мен – ако ще и задника си да чеше, пак няма да ме стресне. Аз съм виждал всичко. И всякакви простотии, на всякакви неочаквани места. Като си седи в кабинета на климатик, няма да има проблеми. По-важно е какви документи ще подписва там. Така ми се струва на мен…
  Но виж, ако ще мърсува като областен управител, ако ще краде и ще покровителства разни бандити, ако ще изпълнява политически поръчки, ако за пари ще саботира добри общински инициативи, и т.н. – тогава и в скафандър да го облечете господин Пасев, за мене все ще си е гад.

  Тук явно ни се натрапва мнението, че „лошо възпитание“=“лош морал“. Но това са две различни неща. Има както честни простаци, така и изискани мръсници.

  Не съм много във възторг от статията.
  Твърде дребнаво е и твърде лично… Значи, пропаганда се прави така: казва се „той направи това и това престъпление“, и се добавя „а то и нищо чудно, защото освен всичко си е и простак“ – това е завършващият щрих на неговия портрет. Или: „Той е простак, ей го как се излага, но нищо чудно – такива са всички бивши мутри, понеже и той произхожда от средите на… (следва изобличение)“.

  Не може да се прави голо осмиване на лична основа. Това наистина влияе на най-елементарните читатели, но у по-интелигентните може даже да предизвика обратен ефект – да речем, съчувствие. Има и други хора, които лесно се потят, а случва се и да си накапят костюма с кетчуп.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s