Лавров разкости Порошенко

Лавров _nМинистърът на външните работи на Русия Сергей Лаврав каза по време на една от многобройните си срещи, че постоянно носи в себе си цитата на президента на Украйна П. Порошенко.
След тези встъпителни думи Лавров измъкна от папката си лист хартия и прочете думите на П. Порошенко от 1 юли.

„Трудолюбивите и мирни жители, каквито са болшинството дончани и луганчани, почувстваха нашата симпатия, любов и уважение…Въоржените сили на Украйна, Ноционалната гвардия, другите подразделения никога няма да си позволят да употребят сила срещу мирните хора. Те никога няма да обстрелват жилищни квартали. Украинските войници и гвардейци ще рискуват собствения си живот, за да не бъде заплашен животът на жените, децата, старците…Такава е вечната рицарска природа на украинското войнство“, – подчерта Лавров думите на Порошенко.

Правейки пауза, руският министър на външните работи запита: „Още въпоси има ли?“ и без да изчака отговор напусна залата.

 

Прилагаме снимки, доказващи издевателствата на украинската армия над мирните жители в ДНР и ЛНР.

Луганск 0_nwar_16Луганск 65_nЛуганск 41_nЛуганск 660_nЛуганск 334_nЛуганск 551_nЛугаск 221_nЛуганск 74_nЛуганск 995_nЛуганск 884_nЛуганск 98_nЛуганск 13_nЛуганск 028_n

 

6 отговора на “Лавров разкости Порошенко

 1. Като гледам коментарите са писани все от млади хора, които нямат представа от истирията на света до преди 20- 50 години.
  Русия, няма кой да я изтреби, до сега са се опитвали на два пъти, разни новоизлюпили се империи, но никой не е успял – нито Наполеон, нито Хитлер.
  А колкото до скритите терористи зад гърба на мирните граждани, – така всяка армия напоследък оправдава нападенията си навсякъде и по всякакъв повод – а просто ми се струва, че конфликтите се подклаждат, за да се оправдае и изхарчи производството на оръжия – като най-големия производител е САЩ.
  Войната е грозно нещо и винаги във всяка война страдат най-много женте и децата. А войните се водят не в името на някаква справедлива кауза, а винаги и само за печелене на вляние, пазари, географски, стратегически и политически интереси и с главна цел печелене на пари !!!

  • Прав сте напълно за повечето неща!
   Само искам да уточня, че според мен, трябва да имаме по-активна, по-лична позиция по отношение на всяко подобно ужасно събитие. Няма нужда да се правим на „дистанцирани“ и „обективни“. От сорта на „те онези там“, а пък „ние тук“… Въпросното „там“ не е никак далеч. То живо ни засяга, защото още утре може да дойде и „тук“. И тогава трябва да имаме готова позиция – къде е истината, кой е прав? Иначе отстрани изглежда, че казваме „абе, те сите са маскари“.
   Но това не е вярно. Да, наистина, има икономически интереси в основата на всеки един конфликт. И ние впрочем, не сме глупави, много добре ги виждаме и ги знаем. Не е само продажбата на оръжие, а има и още много други интереси. Може би те не са толкова очевидни, но са още по-апетитни.
   Така или иначе, не са всичките еднакви маскари. Едната страна винаги е по-голяма маскара от другата. И винаги, във всяка война, има и едни честни хора, които се борят за справедлива кауза или просто за живота си и за честта си.
   Трябва да ги виждаме тези неща. Изобщо не съм „млад“ и доста добре познавам историята. Не тази, кривата, дето ни я преподават днес соросоидите. Слава Богу, някои неща сам съм ги видял, а имам достъп и до други източници на информация, най-различни – и български, и чуждестранни.
   Поздрави! 🙂

 2. Ето една добра колекция много полезни карикатурки:
  vk.com/album112335340_00
  Особено уместна е, да речем, тази:
  cs620528.vk.me/v620528340/12be5/UZRoK5DvLzg.jpg

 3. Ето ви я постоянно премълчаваната и прикривана информация, която ще ви помогне:

  rusvesna.su/news
  oplot.info/top-news
  anna-news.info/news
  centerkor-ua.org/novosti.html

  и, естествено, преди всичко тук:

  rusnod.ru/news.html

  Боже, пази България! Пази и Русия! Защото ако западът успее все пак да убие Русия и да изтреби руския народ – ние, останалите православни славяни, сме на опашката за изтребление веднага след руснаците.

 4. Те, мръсните соросоидни фашисти ей-сега ще изсипят поредните си текстови фекалии от типа на:

  – „Че каква е гаранцията, дето това всичкото не са го направили «терористите/сепаратистите» ? Или «руските войски»? “
  Или пък:
  – „Ам чи то, ако Русия не ги беше подкокоросвала, всичко щеше да си им е мирно и досега, те кво искат – тъй е то, като се намеси «руският ботуш»!“
  Или пък:
  -„Ми тъй то, щото терористите се крият по къщите на гражданите, и стрелят оттам иззад гърбовете им, като зад жив щит, а когато «доблестната украинска армия» се защитава, страдат невинните хора“.

  Няма даже смисъл да се отговаря на такива кретенясали лоботомирани олигофрени със синдром на даун. Няма смисъл да се отговаря на платените уеб-тролове и тям подобни подли продажни мръсници. Те са по-зловещи демони даже от извършителите на горепоказаните престъпления. Защото те са именно тези, които образно казано, асфалтират пътя пред тях.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s