Fox News / Маккейн: Путин е КГБ-ски бандит, а Европа ще бъде независима от Русия

1348000696-610187-caricature-11-www.nevsepic.com.uaСенатор Маккейн твърди, че Путин е „КГБ-ейският бандит“, който иска да възстанови Руската империя. Той смята, че ЕС няма да се противопостави на Кремъл. Затова предлага на Украйна да се предостави секретна информация, а Европа да се превърне в енергийно независима, предаде Fox News.

Джон Маккейн: Първо, ние трябва да обезпечим украинците, които в сравнение с други държави имат малко оръжие, информация и въоръжение. Разбирате ли, това е просто невероятно, ние не сме можели да им предостави секретна информация, за да могат те по-добре да планират действията си.

Второ, задължително трябва да възприемем Владимир Путин такъв, какъвто в действителност е той. А това е стар КГБ-ейски бандит, който има намерение да възроди Руската империя. Трябва да се разбере, че нашите европейски приятели нищо няма да направят.

Европа трябва да се превърне в енергийно независим от Русия континент. Аз и още двама сенатори предложихме план, при който за две години Европа ще бъде до устата си пълна с природен газ, но не от Русия.

В ефир на 24 август 2014 г.

–––
„Светът днес“ публикува подобни материали, за да помогне на читателите си да получат реална представа за западната преса.

2 отговора на “Fox News / Маккейн: Путин е КГБ-ски бандит, а Европа ще бъде независима от Русия

 1. Този истеричен психопат (продукт на виетнамските ями за пленници, т.е. напълно психясал луд за връзване), първо да си изясни, какво бил искал Путин да „възстановява“: Съветския съюз, или Руската империя? Щото има голяма разлика… Па той кога твърди едното, кога – другото…

  Ама де да знае един кретен като Макакейн? За него то е все едно и също. Той си мисли – „онея там гадните руснаци“, а другото са подробности…

  Не, че Путин бил искал „да прави империя“ – просто империята е единственият възможен начин за съществуване на огромна страна като Русия. Няма значение дали това се харесва на някой, или не. Но на Макакейн явно не му харесва. Той и подобните му във Фашингтон искат единствената световна империя да бъде САЩ, затова Русия им прави хемороидите. Не им трябва конкуренция, или някой да им се опъва на световната сцена. Макар, че Русия и като империя винаги е била е страна на мира и съзиданието – такъв е нейният цивилизационен модел. Докато САЩ винаги е била империя на агресията, експлоатацията и разрушението.

  Путин просто се опитва да защити и да запази Русия. Докато изроди като макакейновци и тям подобни фашингтонски империалисти се опитват да я разкъсат, разрушат, разграбят, поробят, да изсмучат ресурсите й, и постепенно напълно да я изтрият от лицето на земята. И понеже Путин им се пречка, се заливат от злоба.

  О, каква неприятна изненада! „Тяхното куче“ Елцин, което на времето унижаваха и ритаха, и който весело разрушаваше Съюза и после Русия, си избра наследник… А той пък, Путин – беше уж предназначен да бъде слаб мухльо, който да продължи делото на Елцин и да довърши разрушаването на Русия. Така и изглеждаше – няколко години, през които Путин се правеше на слаб и невзрачен, а всъщност укрепваше страната… По единствения начин, който владееше – тайният, „кагебейският“. А този начин пък се оказа единствено правилен.

  Когато маската на Путин най-сетне падна, той спря да се крие като честен човек и патриот на Русия и произнесе прочутата си мюнхенска реч от 2007 г. Тогава западът изпадна в истерия и Путин стана враг № 1 на Фашингтон. Естествено, от Фашингтон моментално му изкомандваха да се маха и да отстъпи поста си на друг. А той пък им се изсмя, изхитрува и направи нещо съвършено друго – повторно се яви на изборите за президент и даже ги спечели.

  Оттогава Путин стана за Фашингтон „Путлер“ – диктатор, империалист, манияк, кървав комунист, олигарх, кагебейски йезуит, луд, зъл гений – тюрлю гювеч от парадоксални, противоречиви и най-идиотски обвинения. Глутницата помияри се съдра от злобен лай, а и до днес се дере да го джавка. Има си хас, – оказа се, че под маската на „малкия послушен мухльо“ се криела Истинска Руска Мечка…

  Но нас може да ни радва реакцията на фашингтонските злодеи. Те са толкова тъпи и елементарни (както винаги), че в дървените им кратуни не може да изникне никаква развита мисъл, ако изобщо се намери някаква. Ето защо те не могат да измислят нищо по-оригинално от това, да наричат черното бяло, бялото черно, да обръщат всичко нагоре с краката, с хастара навън и на 180 градуса. Истината при тях блести като слънце – просто е нужно да обърнеш картината наопаки, за да си дойде всичко на мястото.

  Путин бил бандит? Нищо подобно, просто патриот. Бандит е например Макаккейн. Той не случайно е седял в бамбуковата клетка и са му пускали ток по зъбите. Явно е убивал невинни хора във Виетнам, а на някои „маймуни“ това не им харесва. Хипер-архи бандити са Клънтин (Югославия), Бушменът (11.9., Ирак, Афганистан), Обама-мама (Либия, Сирия, Украйна) и цялата престъпна банда, която им дърпа конците.

  Европейците били „приятели“ на Фашингтон? Не са изобщо приятели, а са два вида поробени гъзоблизци: А) васали (като Германия) и Б) колонии (като България).

  Трябвало да дадат на Укралайна информация? Какъв лъжец – та те редовно дават море от информация на своята хунта в Укралайна. И не само информация, а директни инструкции и нареждания. Просто иска, вероятно, вече да го правят безскрупулно и легално

  ЕС нямало да се „противопостави на Кремъл“ – ами защо да го прави, след като от Кремъл не са видели нищо лошо вече 23 години, а само използват Русия като пазар за продукцията си и източник на евтин газ? Кремъл е истински приятел на европейските страни; и това, че Фашингтон е решил да го нападне, не трябва да ги вълнува особено. Да, европейските лидери лъжат по команда и играят по свирката на Фашингтон, но това не означава, че не знаят каква е истината – и за „демократичната революция“ в Киев, и за престъпленията на „законното му правителство“, и за настъпаните интереси на Русия, и за геноцида и чудовищните престъпления на хунтата в Новоросия… Те си знаят интереса и не всички искат радостно да умрат за величието и славата на задокеанския си „приятел“.

  Трябвало им оръжие на киевските фашисти. То, на една злобна маймуна, колкото оръжие да й дадеш, все тая. Най-много да взриви целия свят. Явно, именно това е целта на макакейновците. Една хубава световна войничка ще е чудесен повод и оправдание да занулят (да изтрият с гъбичката) трилионния си външен дълг и да „започнат на чисто“. Тоест, отново да грабят целия свят: да печатат фалшиви долари без покритие, чрез бомби и напалм да задължават хората да им купуват безполезните облигационни хартийки по безумни цени… Ще им освободи пазари, ще ги избави от конкуренция… Направо се чудя как тези варвари устискаха чак до сега, без да спретнат нова световна война.

  Европа трябвало „да се отърве от руската енергийна зависимост“. Ами защо не се отърве и от хранителната си зависимост – да спре да яде? Като магарето на оня от вица, дето таман се отървало от „зависимостта си“… Или да се отърве от „кислородната си зависимост“, па да спре да диша? Тази „зависимост“ дава на Европа живот. И няма нищо по-изгодно, което да я замести.

  Но трябва да четем: „Европа трябва да стане зависима от Вашингтон! – как смее Русия да ни отнема европейския пазар? – марш оттам, ние ще продаваме в Европа газ – три пъти по-скъпо, защото ние сме най-великите, и всички са длъжни да ни д… даряват благата си.“ – о, мерси, колко мило!

  Изобщо, много „мил“ е този персонаж Макакейн. Направо да го гушне човек, па да се разплаче. Типичен „образцов американски герой“, като на картинка от комикс.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s