България иска нови санкции срещу Русия

МВнР 40„България настоява за спешна намеса на международната общност в Украйна за поставянето на конфликта под контрол“, заяви служебния външен министър Даниел Митов на неформалната среща на министрите на външните работи на страните от Европейския съюз.

Митов е заявил, че страната ни настоява за намеса и чрез нови санкции срещу Русия, както и за намирането на трайно политическо решение на конфликта. Това включва задължително изтегляне на руските войски от Украйна.

Митов подчерта, че има сериозно разминаване между заявената от Москва готовност за диалог и същевременното придвижване на руските войски на територията на Украйна, което подкопава доверието в Русия.

Реклама

8 отговора на “България иска нови санкции срещу Русия

 1. вече и сащ призна, че няма руски танкове в Украина… Може и да има отделни доброволци, но има такива и от Сащ, и от Франция , и от Бразилия… Даже и от Сащ !И то на страната на опълченците!Хайде помолете и Сащ да изведе войска от Украйна!

 2. Как може тия боклуци да се изказват от името на целия народ????

  • Ами може, защо да не може! Това е то – „парламентарната демокрация“!

   Вярно е, че не „България иска“ санкции за Русия, а само шепа подли продажни негодници ги искат. Но нали те държат властта?… А кой им е дал тази власт? – на едни нищожества, избрали в живота си да бъдат фашингтонски марионетки? Нима някой в България истински се възмущава от тяхната наглост? Ами! Само търпим, почесваме се и мрънкаме като бабички. Единствените, които „протестират“ в България са соросоидите – поръчковите професионални „протестъри“, разиграващи театри по улиците, за да прокарват фашингтонските сценарии. А нормалните граждани, вместо да излязат и те, па да им счупят на такива тиквите, само си седят в къщи и гледат шоуто.

   Ако нямаше говеда, нямаше да има и касапи. Яхат ни, защото даваме! Лъжат ни, защото сме прости и ни харесва да бъдем прости. По-лесно е да не си задаваш въпроси, да не се съмняваш в нищо, да не си мърдаш мозъчните гънки – хем не те боли главата, хем и „всички те харесват“!

   Затова българските политици имат пълното основание да се считат за „представители на народа“. Както и българските соросоиди имат основание да се считат за „гражданското общество“. Щом няма кой да ги озапти, значи народът е съгласен с техните золуми.

   Нали „честните и разумни хора“, когато трябва да гласуват, от стадото овце винаги се изхитряват да изберат… (не се връзва, ще изменя малко поговорката) – от глутницата с вълци винаги избират баш змея? И със завидно упорство продължават на всеки 4 години да вършат отново и отново все същия идиотизъм?

   Ама, ще кажете, то така са ни научили – все ни лъжат, промиват ни мозъка… Ами вие как искате? То нали, ако не ви промиваха мозъка, и „демокрация“ нямаше да има? Сега има за вас „демокрация“, но само при едно условие – че сте манипулируеми и предвидими електорални овце, послушно хрупащи медийната пропаганда.

   Защото някои, вместо да идат да гласуват по съвест, за по-лесно си седят в къщи. И всички поголовно „поумняват“ пред телевизора. Или пък „дълбокомислено“ четат разни дебилни соросоидни сайтове като „вести.бг“, или лепят „харесвания“ на пропагандните „тролове“ във Фейсбоклук, или слушат агресивна еврейоатлантическа пропаганда по „Хоризонт“. И децата им, съответно, и те правят същото. Ама децата, за разлика от дъртите, после отиват и да гласуват!… И всички знаем как и за кого гласуват. И ние всички сме виновни за това. Ние сме си виновни за всичко, което се случва в България.

 3. Почитаеми г-н Министър Митов,
  Позицията на България по кризата с Украйна трябва да бъде много предпазлива,но и балансирана!!
  По времето на ех м-р Вигенин беше допусната сериозна грешка,която тепърва ще се измерва с…милиарди!Икономическата дипломация изискваше задълбочен анализ на възможността малка България да бъде посредник в мирното решаване на конфликта!Но в тн Мвнр няма експерти,а послушници и изпълнители на поръчки….
  Като член на ЕС и НАТО ние имаме определени задължения,но следваше да се съобразим преди всичко със ситуацията в Б-я…
  И така,АКО все пак специалистите във временно повереното Ви ведомство не могат(не искат или не знаят как да реагират),ние ще подскажем…
  Почитания:
  Петър Кацаров
  Експерт ик дипломация
  Председател,ех на Държавна Агенция за бежанци от 2002 год,Министерски съвет-координация ООН,Мвнр,МВР,МОМ-Женева

  • С продажни мръсници и национални предатели като Митов, Вигенин, па и цялата им компания преди тях, изобщо няма какво да се разговаря. Какво да се каже на едно правителство, буквално назначено от Фашингтон? („Кабинетът Рийс“…) Или, какво може да се каже на продажния клоун-гербераст Плевнята? Та това не са хора. Това са просто едни двукраки твари. И те, впрочем, прекрасно знаят какво правят. Пък и ние знаем.
   Не знам от кого са „почитаеми“… Във всеки случай, не и от хората. Не и от честните и разумни български граждани.
   Тези всичките, национал-предателите, те съзнателно са избрали да бъдат не хора, а твари. Следователно, те не се трогват от някакви доводи – нито разумни, нито морални… нито изобщо каквито и да е. Да разговаряш с марионетка като тях е признак на слабоумие – все едно да разговаряш с филмов герой, докато гледаш телевизора.

 4. Ако я нямаше Русия, щеше да си с ФЕС, бе балък такъв. Баси кабинета и чудото тея наистина се взеха на сериозно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s