Безплатно здравеопазване в ДНР

ДНР 53Пресслужбата на правителството и върховия съвет  на ДНР съобщи, че властта а народата република подготвя Указ за предоставяне на безплатна помощ на територията на ДНР.

На съвещаие в миистерството на здравеопазването на ДНР е бил разгледан Указ за предоставяне на безплати медицински услуги във всичи лечебни заведения на територията на ДНР.

В прес-центъра отбелязаха, че разработването на Указа за „Отмяна на платените медицински услуги във всички лечебни заведения на територията на Доецката народна република“ ще бъде завършен до края на съвещанието, предаде РИА Новости.

Един отговор на “Безплатно здравеопазване в ДНР

  1. Да… Западът може да прости на Новоросия много неща; даже може един ден да си затвори очите и да преглътне нейната самостоятелност. Това – да, това – може…
    Но, ако Новоросия наистина стане социалистическа страна, една народна република, където народът живее по законите на социалната справедливост и солидарност – оооо, ТОВА няма да им бъде простено! Ако се опитат да национализират икономиката и да изгонят олигарсите като Ахметов – това ще бъде „смъртен грях“ пред запада. И понякога се страхувам, че именно по тази причина западът ще се бори до дупка с Новоросия, защото в момента именно такива са настроенията там. И те реално могат да се осъществят – национално-освободителната борба може да премине в социалистическа революция. И тогава западът ще предпочете даже вливането на Новоросия в Русия, която е капиталистическа страна с купища олигарси. Само не и това, да се появи в Европа една втора Куба – пример, образец и алтернатива за всички страни по света.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s