Mako: Украинските войници тренират върху образа на Путин

-В Украйна расте омразата към Владимир Путин, пише израелският новинарски портал Mako.co.il. Докато на Майдана може да се намери тоалетна хартия с образа на руския лидер, във военните бази в Лвов се предлага на войниците да пострелят по нова мишена: снимка на Путин.

Русия продължава да отрича съпричастността си към боевете в източна Украйна, но, както по всичко изглежда, някои украинци вече са направили изводите си около казуса кой е най-злият им враг, съобщава израелският новинарски портал Mako.co.il. „Портретът на руския президент Владимир Путин се използва от много войници за мишена“, – отбелязва издаието.

Снимката на руския държавен глава е била забелязана във военна база в Лвов, където украински войници демонстрират своята омраза, стреляйки в новата си мишена – руския президент. Не само по този начин някои украинци изразяват чувствата си към руския лидер: на Майдаа в центъра на Киев може да се купи тоалетна хартия с изображението на Путин, а също тениски с неговия образ, който повече прилича на Хитлер с мустаците, които са му нарисувани, пише израелското издание.

Президентът на Украйна Петро Порошенко продължава да налива масло в огъня, обвинявайки Москва в агресия срещу Украйна, а Путин продължава да призовава към създаваето на отделна държава в източната част на страната, която да не бъде част от Русия, но и да не се подчинява на Киев. Тази руска агресия, пише изданието, предизвика цунами от недоволство. Западът заплашва с поредните санкции, а НАТО се кани да предприеме ответни мерки. Истина е, както по всичко изглежда, че Русия не се тревожи от заканите, тя не обръща никакво внимание на заплахите на Запада и продължава да твърди, че опълченците не получават указанията си от Москва.

Снимка: Фото: YURIY DYACHYSHYN / AFP

Един отговор на “Mako: Украинските войници тренират върху образа на Путин

  1. Какви изводи да си направим от това, че едно стадо макаци се радват на подвизите на някакви горили? И радостно кряскат, понеже са подокоросвани от примати, на които им плащат едни дърти гибони? Ами никакви други изводи, освен, че незнайно как сме се оказали на Планетата на маймуните. Ако на някой му харесва, може да си намери място сред тях. Ако не става за тяхната банда – време е да бяга бързо оттам, докато все още има възможност.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s