Червените линии на Коалиция „БСП Лява България“, данък богатство

петолъчка 85– прогресивно подоходно облагане

– проектът „Южен поток“

– развитие на ядрената енергетика

– „НЕ“ на добива на шистов газ

– реиндустриализация на страната

– без двойно финансиране на частните здравни заведения

– гъвкаво пенсиониране

– „НЕ“ на икономическите санкции срещу Русия

– Комисията по финансов надзор да се преобразува в държавен регулатор, който да регулира публичните средства от търговските банки.

– Държавата да излъчи свои представители с консултативни функции в управителните органи на банките, но с пълен достъп до информацията, с която те разполагат.

– прогресивно корпоративно облагане според нормата на печалбата – т.е. ДАНЪК БОГАТСТВО

– защита интересите на 90 % от българските граждани и отхвърляне интересите на останалите 10 %, изразители на едноличната власт.

4 отговора на “Червените линии на Коалиция „БСП Лява България“, данък богатство

 1. Дежурна ДЕМАГОГИЯ НА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕВРАТАДЖИИТЕ за ЗАБЛУЖДЕНИЕ на все още
  надяващият се,но винаги ЛЪГАН от социалистиТЕ. ТЕЗИ, които НАЙ -МНОГО НЕ ИСКАТ СОЦИАЛИЗЪМ. Вече осъзнаващ се, но ОТИВАЩ СИ ОТЧАЯН електорат.

 2. Ни думичка против капитализма, като основна причина за кризата и мизерията! Типично за неговите слуги!

  • Човеко, ти не разбра ли, че това е поредният проект за прецакване на наивни баламурници? Тези никога няма да се уморят да се пребоядисват! Няма никакво значение какви ги пишат и какви ги дрънкат. Те никога няма да направят даже и едно-единствено нещо, поне бегло и отдалечено понамирисващо, на някакъв си там социализъм и на някаква социална справедливост!

   Па за някаква борба с капитализма? За анти-империализъм? Па, ехееей – за комунизъм?! – какво говориш?! Там при тях отдавна даже и сянка от илюзия не може да има, за таквизи ми ти някакви животни – те даже вече изобщо не използват подобни термини!

   Това е една бандитска, лицемерна, лъжлива и крадлива сган – буржоазна и в червата, и най-лошото, предателска спрямо интересите на България като цяло. И най-ужасното лично за мен беше, когато видях, как всичките ми илюзии, че СКБ и Че Гевара са нещо „по-различно, по-друго, по-истинско“… се изпариха като роса през юли. Когато видях как се лепнаха за бандата на бай ти Мишо, дето само произношението му е „ленинско“.

 3. Пак ли ще отминем съда за заслужилите го управляващи през близо 25 годишното управление на страната ни. Виновниците, а те се знаят кои са, да се изправят пред съда и на виновните да се национализира имуществото. Строги закони и да се спазват от всички еднакво! 120 души народни представители най-много и да не са постоянно, като работно място! Да не се пенсионират от годините като нар. представители.
  Праг на богатство и бедност!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s