„Правда““: България се продаде на НАТО евтино

Росен Плевнелиев 9bРуският вестник „Правда“ съобщава в информация под заглавие „България се предложи на НАТО за „немного пари“, че родните ни власти са предложили на НАТО три бази за извършване на учения. Руското издание цитира думите на българския президент Росен Плевелиев в Уелс.
Там Плевнелиев уточнил, че става дума за полигоните ни в Ново село, Шабла и Корен. България се задължава да осигури „немного финансиране“, казал Росен Плевнелиев. Финансирането било не по-голямо от отделеното от страната ни за провеждане на натовски учения сега. 250 000 евро за фонд на лечение на украински войници ще отдели България, казал президентът Росен Плевнелиев, цитиран от в. „Правда“.
Плевнелиев споделил, че НАТО няма да разполага постоянни бази на наша територия, но за България бил много важен приетият от Алианса план за защита на Румъния и България при заплаха за националната сигурност.

„За първи път след 10-годишно членство в НАТО ние получихме конкретен и точно формулиран документ за задълженията, които НАТО поема върху себе си в случай на атака срещу България или Румъния“, – казал президентът Росен Плевнелиев, цитиран от руското издание.

2 отговора на “„Правда““: България се продаде на НАТО евтино

  1. Плевнята даже не заслужава „гордото“ название „национален предател“. Той е просто една вмирисана фекалия. Това, че същата е настанена в президентското кресло на България говори много… ЗА ВСИЧКИ НАС, КАТО НАРОД. Радвайте му се, българи! Явно си го заслужавате. И може би не си струва да протестираме, че „не българите, а политиците са взели една или друга позиция“. Не, не, нали българите, а не руснаците гласуваха за Плевнята? Значи, руснаците имат право да ни упрекват и даже да ни презират.

    Не, че национал-предателят Калфин щеше да бъде много по-различен. И той щеше да бъде същият ибрикчия – чуждопоклонен еврейоатлантически гъзомийник. Но поне изглежда малко по-достойно, а не като някакво малоумно леке. Не е такъв жалък, долен шут. Плевнята направо бие всички рекорди по позор.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s