Дейвид Бауи: Прекланям се пред мъжеството на опълченците

bowie2Британският певец Дейвид Бауи, който отпразнува тази година 67-та си годишнина, направи едно твърде неочаквано изявление. В интервю за The Daily Telegraph той не изключи възможността да пее в Донецк.

„Прекланям се пред мъжеството и волята за свобода на гражданите от Източна Украйна. Те се сражават за своята независимост, те са против цялата т.нар. „западна демокрация“ – прогнила и лъжлива от главата до петите. Да, вероятно там сега не е безопасно, но, повярвайте, аз също мечтая да бъде герой, макар и само за един ден“, – каза Дейвид Бауи.

3 отговора на “Дейвид Бауи: Прекланям се пред мъжеството на опълченците

  1. Тази информация е навсякъде в соц.мрежи, но действително, не е официално потвърдена. Намира се и по някои дребни блогове, като напр. този:
    arretsurinfo.ch/ukraine-david-bowie-du-bon-cote-de-lhistoire/
    Е, не е изключено на Дейли Телеграф да са му скръцнали със зъби американците. Западът и преди всичко САЩ и UK се намират в състояние на информационна война с Русия. Ако написаното е вярно, то това би било скандал. Ето защо първата реакция на властите би била, естествено, моментално да запушат устата и на певеца, и на медията и да не допуснат (даже да изтрият) всякаква информация по темата.
    Така, че засега нищо не се знае. Може и да е вярно, може и да не е. Това не променя нищо. Достатъчно други известни западни личности вече подкрепиха каузата на Новоросия, както и на Русия, и лично на президента Путин. А ако Бауи наистина отиде да пее в Донецк, това събитие няма да може да бъде покрито. Ще почакаме, ще видим.

  2. Борко , мислих да ти пиша , но няма смисъл ти си за съжаление

  3. Друга лъжа пропагандатори на Путин. Аз специално отидох да го търсим в това интервю като основен източник на вестник The Daily Telegraph.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s