Ужас! Киевската хунта реже глави на руснаци в Донбас

Донбас2_nДонбас_nСлед подписването на примирието в Донбас, киевската хунта изпрати в неголеми дървени кутии отрязаните глави на двама руски опълченци на майките им.

Двамата бойци са от опълчението на ДНР и са попаднали в плен по време на ожесточените боеве около Донецк.
Зверствата са дело на наказателните батальони, принадлежащи на олигарха и губернатор на Днепропетровска област Игор Коломойский, който създаде батальон от неонацисти от „Десен сектор“, за които е характерна нечовешка жестокост и ултрадесни възгледи.

Една от майките, останала без син, казала следното: „Това не е просто жестокост, това е зверство! Дори зверовете не постъпват така! Синът ми защитаваше родината си, той не се страхуваше за загине за нея и за нас. Но това, което са направили с него, това вече граничи с нечовечност! Къде гледа ООН? Къде гледа Европейският съюз? Защо Червеният кръст не прави нищо? За какво са нужни всички те, когато режат главите на нашите деца? Украинското правителство е по-лошо и от фашистите! Те са врагове на народа си! Те са врагове на човечеството!“

16 отговора на “Ужас! Киевската хунта реже глави на руснаци в Донбас

 1. Реално това са украински глави. Руски бандити ги отрязоха. Гледай първоизточник в група „АРМИЯ НОВОРОССИИ.СТАХАНОВ“

 2. Защо ли делата на ислямските терористи и на фашистите толкова си приличат? Ами, много прост е отговорът. Защото и едните, и другите са продукт на едни и същи майстори – на фашингтонските тайни служби. Цялата антихуманна мерзост по света идва именно от Фашингтон. И това още нищо не е. Те са способни на много повече! И ще го докажат, ако само им дадем възможност. Защото фашингтонските поръчители на терора не са хора, както казах. Те са сатани. Кой е по-страшен: изпълнителят, който реже главите, или този, който го е намерил, който го е научил, насъскал и му плаща?

   • И този („ITARTASS“), и той е от щатските уеб-тролове. Което означава, от резачите на глави. Днес „само“ пише гадости по форумите, но утре наистина ще пори с ножа кореми, ще обезглавява мъже, жени, деца и старци – наред, де когото му кажат господарите му. Само левчета да падат… (Те много не вземат, не се ценят особено.) Защото и този вече е загубил човешкия си облик. И той е бил превърнат в типичен американофилен русомразец – тоест, в чудовище. Или иначе казано, в сатана. Както и много други изчадия адови, създадени от ЦРУ и на хонорар от всевъзможни НПО-та, финансирани по разни преплетени и усукани канали, в крайна сметка от бюджета на САЩ. Или от разни частни „филантропи“ (сите – агенти на ЦРУ), като пресловутият Сорос.

   • Сорос, нали? Какъв „човек“, той си е жив дявол. И постоянно създава себеподобни.

 3. Че от къде руска глава? То там в Украйна нали няма руснаци? Или са се заблудили, пак и пак?

 4. Фашистите в Москва пак се пробват да пускат партенки. Пълна лъжа.

  • Май нещо, много разпространена стана тази „лъжа“. Няма никакво опровержение от страна на Киев. А даже и най-официални медии вече не се боят да я публикуват.
   pravilnoe.tv/home/society/659-doneckim-materyam-prislali-otrezannye-golovy-synovey.html
   Впрочем, и за клането и изгарянето на живи хора в Профсъюзния дом в Одеса също може да се твърди, че „всичко е лъжа“. Но за съжаление, не е лъжа. Истината остава, тя се документира и се помни навеки. Няма как да се замете под килима с едно голо отричане. Ще дойде видов ден за вас, фашистите, и за господарите ви. Ще се наложи всеки от вас да си плати за престъпленията. Кой с позор, кой с наказание, кой със смърт. (И отделно от това, всички – с вечен огън в пъкъла. Но вие фашистите сте си по принцип безбожници, какво ви пука? Пропуснете го този момент, той на вас все едно нищо не ви говори.)

 5. И авторите на това „дело за запазване на демократичността“ ще бъдат лекувани с български пари по заръка на Роско…

 6. по метода на джихадистите от „Ислямска държава“ (ИД), …ужас !

  • Не си далеч от истината -там има и ислямисти и чеченци и всякаква нечеовешка измет, способна на това . Мисля че отмъщението на опъченците ще бъде още по потресаващо ..

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s