Неонацистите гонят София Ротару от Украйна

img2012080809303646Звездата на естрадата даде интервю, в което се обърна към президента на Русия Владимир Путин с молба да й бъде предоставен руски паспорт.

Семейството на Ротару е получило заплахи от украински неонацистки радикали. Сестрата на певицата 63-годишната Лидия Михайловна Ротору е била посетена от неизвестни лица, които настоявали тя да „определи“ на чия страна в конфликта застава семейството на звездата, кой политически курс подкрепя.

Лидия Михайловна твърди, че мъжете в прав текст са заплашвали цялото семейство и са настоявали то да напусне Украйна.
111
Мениджърът на София Ротару е потресен от ситуацията. Според него, София Ротару е в дълбока депресия и се страхува, че мародерите ще разграбят жилището на семейството й. „София Ротару фактически вече е обявена за общонационално издирване по политически причини“, – отбеляза той.

101145930567_rotaru3

3 отговора на “Неонацистите гонят София Ротару от Украйна

  1. И накрая, след подлата си позиция и след всички вреди, които причини на руския народ и на руската власт (а това са пропагандни вреди – нещо, което съвсем не е за подценяване!) – къде избра да отиде и да избяга? Към кого се обърна за помощ? Към „злия диктатор Путин“, разбира се. И към мръсните „ватни куртки“ (руснаците). За да я спасят от милите й патриоти, които довчера подкрепяше. И от „милата й, свободна и независима родина“.

    Сега ще приеме ли руско гражданство? Защото тя има дом в Крим и често живее там. Но когато й предлагаха руско гражданство, тя демонстративно го отказа – била, видите ли, патриотична „украинка“.

    И се снимаше с украинското знаменце, и под снимката си лепеше поздрава на укро-нацистите „Слава на Украйна!“, и празнуваше заедно с бандеровците деня, избран от тях за най-славен наци-празник: „Деня на независимостта на Украйна (ха-ха…). Сякаш не знаеше кои са онези, дето управляват в Киев!

    Нищо… Сега се надявам да са й се отворили очите. Кой е всъщност мръсникът, и кой – спасителят. И коя е нейната истинска родина.

  2. Радвам се, че са я шамаросали откъдето не очаква. Тя играеше доста подла роля, като се заиграваше с украинските нацисти, за да се прави на голямата „европейка“ и да си лъска имиджа. Но ето, че на нацистите им писна да се търка в тях за лична изгода и поискаха от нея явно и ясно да избере страна. Щом е достатъчно известна, за да е „актив“ за тях, и щом се е набутала сама в полезрението им, би било грешка да си мисли, че ще може вечно да се прави на „обикновена украинска патриотка“. Тя искаше хем да не взема ясно страната на фашистите, хем пък тихомълком и с полунамеци да подкрепя хунтата, за да печели дивиденти. В това отношение, нейните прегрешения са много за изброяване. Синът й пък е откровен хунтист и поддръжник на киевската незаконна власт, а тя му се води по акъла. Да сърба сега, каквото си е надробила!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s