Линдън Ларуш: Горбачов и Чубайс са агенти на английското разузнаване (видео)

lyndon-larouche

 

 

 

Lyndon Hermyle LaRouche e американски икономист и политически активист, основател на политическа организация, наричана Движение на Ларуш. Кандидат в осем президентски избора в САЩ от 1976 г. Философ.
През 1989 г. Ларуш е осъден на 15 години лишаване от свобода за неплащане на данъци. През 1994 г. е предсрочно освободен.

 

 

 

 

Лидън Ларуш 240-5Fz

 

 

 

 

 

Линдън Ларуш: Горбачов и Чубайс са агенти на английското разузнаване (видео)

Реклама

2 отговора на “Линдън Ларуш: Горбачов и Чубайс са агенти на английското разузнаване (видео)

 1. След дъжд качулка! Такива истини се поднасят след като отдавна им е минало времето и вече нищо не може да се направи повече за баламосване на подрастващите ГМО-та.

 2. В Ютюб има доста много интересни лекции на този човек, преведени на руски. Не е лошо да се чуе неговата гледна точка. Донякъде тя съвпада с моята…

  С изключение на това, че г-н Ларуш категорично отказва да види именно САЩ като център на новата глобална Империя на Злото, която колонизира, изсмуква и тормози целия свят. Донякъде даже САЩ сами по себе си са империя; поне като такава се държат, и то не от вчера.

  Според Ларуш всичко преди Рузвелт било добре, а виж – вече след него президентите неизвестно как и защо станали марионетки, мистичната „Британска империя“ поставила САЩ под свой контрол… Иначе, САЩ са си по принцип както винаги чисти и невинни, направо са една жертва, да ги оплачеш горките. И всичко може да се оправи, стига само да се избере правилния президент… Политиците да се вземат в ръце и да постигнат консенсус… И т.н. – ала-бала, все от този сорт.

  Ларуш, естествено, като типичен американец, хвърля цялата вина за щатските проблеми върху „Британската империя“, която според него била единствената съществуваща в света империя. Въпреки, че юридически тя отдавна вече не съществува, поне не и в бившото си величие.

  Не знам кого има предвид точно Ларуш, когато ги говори тези неща. Сега наистина съществува една финансова, твърде задкулисна, неполитическа, наднационална, банково-олигархична империя, която действително може да се нарече „англо-саксонска“ по своя произход. И даже още по-точно, еврейо-англосаксонска. Но в нея отдавна е включен и Уолстрийт, и като най-ключов елемент в нея е именно Федералният резерв. ФЕД не е „жертва“, а е главен играч в тази империя. Именно доларът е световна резервна валута, и още по-точно е да кажем, петро-доларът. (Да си спомним Вашингтонския консенсус, който не случайно се нарича така.)

  А проблемът в САЩ всъщност много отдавна не е в един или друг „неправилен“ президент. Проблемът е, че банкерската мафия отдавна е подчинила САЩ. Фашингтон вече не е нищо повече от политическа сцена, на която „световният елит“ ни разиграва гадния си политически театър. Почти цялата политическа класа в САЩ са купени марионетки – Конгреса, Сената, президентската администрация и даже по-голямата част от съдебната им система.

  Така, че напразно се дърпа мистър ми Ларуш – бедата на САЩ не е причинена само от лошите британски империалисти. Които били прецакали бедните, горките, онеправдани щати, да затъват заради тях. Днес именно на Фашингтон му е отредена водещата роля в ужасните политики, които сам той нарича фашистки. А не на някаква си там мистична „Британска империя“, която пропуска да дефинира – конкретно, що за чудо е това.

  А иначе съм общо взето съгласен с него, добре ги реди.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s