Правителството спешно разпродава държавна собственост

георги близнашки 5Правителството промени от публична в частна държавна собственост статута на 15 военни имота и разреши да бъдат продадени.

Общата цена на имотите възлиза на около 10 млн. лева. Ще бъдат продадени два имота на друго държавно дружество – „ТЕРЕМ“ ЕАД.

Това са едноетажна сграда с производствено и ремонтно предназначение и казарма, намиращи се в землището на варненското село Константиново.

Продажбата ще се извърши чрез пряко договаряне с дъщерното дружество „ТЕРЕМ – КРЗ Флотски арсенал – Варна“ ЕООД при начална цена, не по-ниско от пазарната стойност, определена от независим оценител.

Източник: Банкеръ

3 отговора на “Правителството спешно разпродава държавна собственост

  1. Някой да е учуден? Пасете трева, говеда! Чуждопоклонни ибрикчии, алчни, бездушни и примитивни, материалистични и долнопробни мекерета, марш да гласувате пак за неолиберасти и герберасти, за деформатори, бардаковци, костотрошачи, фесове и прочее еврейоатлантически красавци! Още какво ви чака, мале… бедна ви е фантазията! И ВСИЧКО ТОВА си го заслужавате. Говеда! Тъпакът не заслужава да живее само заради простотията си. А какво да кажем, ако при това същият прост тъпанар е и национален предател? Да. Тази земя ще се отнеме от населяващата я продажна, бездуховна, разложена и безмозъчна говежда сган, и ще бъде дадена на друг народ, който повече я заслужава. Амин.

  2. Ние, от естествено сформиращата се групировка, се интересуваме дали се разпродава движима държавна собственост от по-едър калибър и по-далекобойна (ако може),

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s