Ето това е бокс – великият Чарли Чаплин (видео)

Чарли k

 

 

 

 

 

 

 

Поздрав за всички професионални боксьори, а и за феновете на спорта!

Припомняме, че който не знае как да се боксира, поне може да се научи как да бяга ….по ринга, а не само из дискотеките.

Нищо лично, но си е доста унизително българин да го мятат като дроб ту наляво, ту надясно…

А в края да заприлича на пиуе със зеуе…

А иначе да, Да живее България!

2 отговора на “Ето това е бокс – великият Чарли Чаплин (видео)

 1. „Нищо лично, но си е доста унизително българин да го мятат като дроб ту наляво, ту надясно…“ Абсолютен кенеф е автора на статията…. миндил.. и от вчера насам всички станаха стратези как да биеш Кличко и какви грешки е допуснал нашия. Но ако беше го смачкал същия този тъпанар щеше да боготвори Кобрата. Е това ни е проблема- винаги искаме да сме с победителя, но с това перманентно злобно,подигравателно и рядко патриотично(проявяващо се само при победа) отношение мястото ни винаги ще е при кофата с повръщано. Надали Украйна е била „доста унизена“ при загубите на Кличко преди повече от 10 години.

  • Абе, то с гол патриотизъм тази работа не става. Става с физически данни и с тежък упорит труд.

   Може би просто трябва за си замълчим. Но, ако все пак ни се наложи да говорим, не може да пропуснем и да не кажем това-онова. Например, че човек трябва да се е подготвил дяволски добре за един мач с Кличко. И ако не е на 1000% сигурен, че се е подготвил много, ама много-много добре, то по-добре да не излиза изобщо, за да не ни позори.

   Всеки знае какъв катил е укранецът. А пък зад гърба на Кубрат сме всички ние, българите. Като бият него, бият и нас. А на нас не ни е особено приятно да ни бият. Не че съм чак унизен, но все пак, гадно си е. Особено когато ни бие един фашист по убеждения.

   Кубрат щеше да спечели не поради случайност, а ако беше по-добре подготвен. И тогава щеше напълно да си заслужава подкрепата и хвалбите. А сега няма какво да го хвалим. Можем само да си мълчим.

   А иначе, и аз съм патриот. И какво? Да викам ли „Браво, Кобра, супер мач беше, много си велик! Бравоооо!…“ Ама нещо, тези лозунги, хич няма да ми помогнат. Резултатът си е налице и никакъв патриотизъм не може да го промени.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s