Еще една жива факла от мизерия (и видео)

Деси Перник 6Zapernik.com съобщи, че днес момичето, което се оплака в близкото минало, че няма 10 лева, за да може „Спешна помощ“ в Перник да й извади кърлежа от крака, се е самозапалило в дома си.

На 18 август 2014 г. перничанката Деси се оплаква, че е изгонена от Спешна помощ, защото нямала 10 лева, за да заплати изваждането на кърлежа от крака й. Днес момичето е намерено изгоряло в дома си в Пернишкия квартал Стара Тева.

Тялото  е открито в къщата, в която живеела, в гараж в пернишкия квартал Стара Тева, съобщи още Дарик. Деси се е самозапалила на 19 ноември. Оставила е и предсмъртно писмо, в което се посочва бедността, в която е живеела, за да посегне на живота си.

Овъгленото тяло на младото момиче е открито след сигнал на съседи, които подали зов за помощ, защото усетили странна миризма от гаража.

Деси е живеела сама. На мястото има полиция. Близки споделят, че Деси в последно време е била в депресия, живеела скромно, но по нищо не личало, че младото момиче ще сложи край на живота си.

А ето и историята на Деси, която е изгонена от Спешна помощ в Перник преди няколко месеца, заради липсата на 10 лева.

6 отговора на “Еще една жива факла от мизерия (и видео)

 1. Давайте, кретени, хайде, продължавайте да гласувате за национални предатели, за фашингтонски агенти, за идеологически отровители (соросоиди) и прочее разни, тям подобни – лъжци, бандити, експлоататори и човекоубийци!

  Чудя се още колко човека трябва да се изгорят, за да ви светне? Май никога няма да се случи това. И вашето собствено дете да се запали и да изгори, зомбирани дебили такива, – пак ще псувате „злия Путин“, „мръсните червени комунисти“, или „всичките политици“, и кого ли още не, но само не и тези, които наистина са виновни. И ПАК ще гласувате за все същите изроди.

  На мен съвестта ми е чиста, аз за герберасти не съм гласувал НИКОГА. Вие му мислете! И за простотията си ще отговаряте един ден пред Бога – да не си мислите, че ще се оправдаете, от сорта на „амчи то мен ма излъгаха, бе Боже, аз нъл съм си прост…“?…

  Като си бил „прост“, ТИ, ИДИОТЕ, който си гласувал и продължаваш „по убеждение“ да гласуваш за ГРОБ – ще гориш в пъкъла! Защото ти всъщност не си прост, а си лъжец.

  Не може да не си виждал и да не си знаел какво правят тези, и на кого слугуват. Не може да не си се досещал, че освен от чалга, от футбол и от секс, па ако ще и от грижа за насъщния, ТИ си ДЛЪЖЕН (!) да се интересуваш също и от това, което се случва в собствената ти страна, от съдбата на България и на българския народ. (От политика, да речем.) И си бил длъжен (!) да забележиш (ако имаш поне 5 грама мозък, а ти сигурно имаш толкова!), че медиите са ЛЪЖЦИ, които повтарят едни и същи идиотизми, и следователно, не бива да им се вярва безрезервно. Че те лъжат, извъртат, подвеждат, настройват, изкривяват, манипулират… А истината често е точно обратната на това, което внушават. И трябва да си понапънеш малко мозъка, за да я видиш. ДЛЪЖЕН си бил!

  Накратко, ти би трябвало да не си животно, а да си човек. Не е лесно да си човек. Задължаващо е, трудно е, защото човекът е обществено същество. Но ти си избрал да бъдеш друго – егоист, тъпак, умствен лентяй, елементарен примитив, паразит и социопат; тоест, избрал си да бъдеш животно. А даже и нещо по-лошо от животно. Защото си станал убиец, без значение дали го осъзнаваш, или не. Изгорените хора лежат на ТВОЯТА съвест – ТИ, лично ТИ (!), който си гласувал за ГРОБ – ТИ си един от виновниците! Ти си убиецът и подпалвачът! Сърди се тогава на себе си! Тези отчаяни хора изгоряха на този свят, а ти, мерзавец, ще гориш вечно на ОНЯ.

  • По всички форуми призовавам никой да не гласува, получавам обиди и подигравки. Май не би трябвало вече да ме интересува. На тези нещастници им харесва да живеят в страшна мизерия, потресаваща несправедливост и същества, които се държат като изверги и за които човешкият живот и достойнство не струват пукната пара. Ще следя какво става в Родината ми отдалече и ще гледам с тъга докато от нея не остане нищо.

 2. Не мога да повярвам… тя сред хора ли живяла или сама в джунглата, наречена Перник?!

 3. РАЗБОЙКО-ВЩИНАТА И ПРИ…“КАСАПИТЕ“ ВЕЧЕ НАПРЕДВА И ДОГОНВА…“МЕТОДИТЕ“ МУ-У-У-У-У-У-У-У-У-У…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s