Украинец с тениска на Путин нокаутира съперника си от САЩ в UFC

Алексей Олейник 439Украинският боец Алексей Олейник, който преди боя се появи с тениска с изображението на президента на Русия Владимир Путин, победи американеца Джаред Рошолт в бой с Абсолютния шампион на UFC в Остин.

Олейник удържа победа с нокаут още в първия рунд, предаде Р-Спорт.

Припомняме, че Олейник преди боя с Абсолютния шампион на UFC на САЩ Джаред Рошолт се появи в тениска с изображението на президента на Русия Владимир Путин.

Алексей Олейник 8Алексей Олейник заяви също, че иска да получи гражданство на Русия, предаде „Русская служба новостей“.

Той каза, че, излизайки с тениска с изображението на Путин, искал да покаже отношението си и да изрази подкрепата си към голяма част от населението на Украйна, особено към хората, които са над 25 години.

„Болшинството нормални хора в Украйна имат тъкмо такова отношение. Те смятат, че Русия абсолютно не ни е враг. Аз изразих отношението си към случващото се в Украйна като възрастен човек. Така изразих отношението си и към политиката на САЩ, на Украйна и Русия. Показах коя страна заемам в битката, показах, че подкрепям нормалните, уважителните отношения, а не това безумие, което се извършва в Украйна днес“, – добави украинецът.

Алексей Олейник 45Той отбеляза, че тениската му е подарена от негови приятели, а идеята да излезе с нея преди боя е била обща, на спортиста и приятелите му. Според думите на Олейник, на присъстващите в залата това се харесало – американците обичат шоуто: „Едно е, когато се срещат мускули, друго е, когато се води война“.

Алексей Олейник е роден на 20 юни 1977 г. в Харков. Той участва в турнирите M-1 Global, KSW, BodogFight, YAMMA Pit Fighting, Bellator Fighting Championships, а също и на турнирите по бойно самбо. Майстор на спорта от международна класа, световен шампион в единоборство.

Алексей Олейник 46Алексей Олейник 98Алексей Олейник kYАлексей Олейник urАлексей Олейник w

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s