„Озъбените и грозните“ от Февруарските протести – по улиците, Халваджиян – на Малдивите

608(1051)Ето какво откриваме от 19 февруари 2013 г. в Мрежата: публикация на VсеwSofia, която описва и онагледява почивката на популярното семейство Халваджиян на Малдивите, когато в страната бушуваха т.нар. Февруарски протести на „озъбените и простите“.

Прилагаме точния текст и снимки от горецитираното издание.

„Кремена и Магърдич Халваджиян посрещнаха Деня на влюбените по-щастливи от всеки друг път. Te избягахa чак на Малдивите от мрачното време, проблемите и стреса, заедно с порасналия си син Бебо и половинката му Алекс и изглежда мястото им се отразява прекрасно!

Истински Рай, ако съдим по вълшебните снимки, които публикуват членовете на семейството, толкова хубав, че на нас дори ни изглежда леко нереален в момента със своята неповторима екзотика и слънчеви лъчи.

На фона на палми и кристално сини морски води, под олтар, украсен с листа и екзотични цикламени цветя, по-младата двойка от двете почиващи, дори реши да сключи брак. Е, разбира се, фиктивен и по тамошен туземски обичай –  с благословии, песни, танци, цветя и тържествен ритуал, но пък много емоционален и красив.

608(1045)От коментарите на приятелите под кадъра пък стана ясно, че фамилията всъщност подготвя и истинска сватба с подпис в ритуалната зала, но за кога е планирана обаче, остава още загадка.

Изглежда Кремена и Маги приемат добре връзката на сина им със 7 години по-голямата от него бивша адреналинка, с която са заедно още от времето, когато тя работеше за „Господари на ефира“. Вече 3 години операторът е гадже на танцьорката и връзката им става все по-сериозна особено след благословията на заможните му родители.

Семейство Халваджиян успя да отпразнува заедно и още един празник на приказния екзотичен остров. Магърдич отбеляза 46-годишнината си вчера и получи най-хубавия подарък от близките си – тяхната любов, а Кремена се опита да го изненада като остави послание на пясъка за него заедно с малък подарък в кутийка“.

Източник: http://www.viewsofia.com/article/16442/Facebook-momenti–Halvadjiian-si-spretnaha-tuzemska-svatba-na-Maldivite

608(1046)

608(1047)608(1048)608(1049)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

608(1050)

608(1052)608(1053)image_big_16442

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
P2172621

 

 

 

 

 

А това са снимки от Февруарските протести, които изкараха хиляди българи по улиците на страната – недоволни от мизерния си живот.

IMG_0043Февруарски протести

Един отговор на “„Озъбените и грозните“ от Февруарските протести – по улиците, Халваджиян – на Малдивите

  1. Ми те не са виновни, че българите са прости като овце. Тея двамата си живеят живота хората, и си гледат интереса… както го разбират. А пък овцете – да мрат и да викат „беееееееее“…. И пак да гласуват за ГРОБ. То, не е виновен тоя, дето изяда и зелниците, и баниците, и де що има за ядене. Идиот е, който му ги дава.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s