Предсказанията за края на Америка

2004 - The Day After Tomorrow - Movie SetСъединени американски острови

Американският ясновидец доктор Линдси предсказва през 1960-те години на миналия век гигантски „гърч“, който ще премине през цялата територия на САЩ. Първа жертва ще бъде щатът Калифорния – той ще се разцепи по разлома Сан-Андреас с дължина 1300 километра, който преминава между североамериканските и тихоокеанските тектонични пластове. Югозападният къс постепенно ще потъне в океана. От САЩ ще останат само няколко острова. Земетресението ще предизвика цунами с вълни около 50 метра, които ще погълнат крайбрежните градове. И това е само част от предсказанията на доктор Линси, но щом той започнал да споделя страховитите си предсказания, които виждал през времето и пространството, спецслужбите веднага му затворили устата, а самите видения били засекретени, „за да не се всява паника сред населението“.

Друг също известен американски ясновидец Едгар Кейси, пророкувал, че ще има разрушаване на много щати и по двете крайбрежия, които ще заминат на дъното на океана. Същата била участта и за територии, намиращи се по средата на американската територия. От лицето на земята ще изчезнат и такива мегаполиси като Ню-Йорк, Сан-Франциско, Лос Анджелис. Същото ще се случи и с Джорджия, Каролина и много други щати, които ще се превърнат в морско дъно.

„Виждам огромни вълни, които поглъщат Ню-Йорк и пречупващи се небостъргачи“, – споделя още един американски ясновивец Джон Шмит. – Под водата ще отидат Флорида, Калифорния и много други крайбрежни щати“.

Библейските пророчества

Да се обърнем към по-авторитетни предсказатели. Например, Йоан Богослов в своето „Откровение“ говори за гибелта на най-могъщата, богатата и влиятелната държава в света, която се разпростира из целия свят и навсякъде разнася идеологията на греха и войната. Той също пророкува разпад на три острова. Истината е, че той нарича тази държава „Вавилон“. Но, но е необходимо да бъдеш много умен, за да разбереш коя империя е имал предвид Богослов.

Пророчествата на Хилдегарда Бонгенска, живяла преди 900 години и обявена за светица, също говорят за лошата съдба на далечна нация. Още американският континент не бил открит, а тя вече предсказвала на великия народ, живеещ отвъд океана, и за земята, населена с различни племена с различен цвят на кожата, страшно земетресение, приливни вълни и урагани, които ще пометат всичко, което е на пътя им. „На този народ, – твърди Хилдегарда, – му предстоят големи нещастия по море – та почти цялата му земя ще отиде под водата“.

Такава съдба за Америка предсказал и монах Хиларон: „Заради опустошително земетресение и наводнения, на великата империя зад океана ще бъде сложен край – от нея ще останат само острови“.

„Американската нация отдавна вече се е превърнала в истинско зловоние в ноздрите на Бога и в отвратително чудовище. Господ ми каза, че на Америка й е съдено да падне на колене: това ще бъде страшно зрелище – падналата супердържава, – предсказва американецът Томас Декарт. – Улиците на Америка ще бъдат заляти от безредици и кръв. А жителите на САЩ ще гледат как от гладна смърт ще умират техните деца и близки“.

„Янките ще се превърнат в истински зверове“

За страшни безредици говори и американският ясновидец Дениън Брикли: „Янките ще се превърнат в истински зверове и ще започнат да живеят по законите на вълчите глутници, изгубвайки вярата в държавата си и американските идеали. Ще започнат безкрайни расови конфликти и граждански войни – всеки против всеки. Метежите ще бъдат обичайно явление. Над Америка ще надвисне хаос“.

Страшни видения за САЩ има и американският ясновидец Валдес-младши, който разказва за стотици летящи хора, които ураганният вятър повдига нагоре и разбива в небостъргачите. Той говори и за планини от трупове, за части от тела без крака, ръце, глави.

80 % от няколкото десетки ясновидци в целия свят говорят за глобални катаклизми и катастрофи в САЩ.

На второ място са пророчествата, свързани с Великобритания.
На трето – с Апенинския полуостров.

В предсказанията, свързани със съдбата на Америка, напълно отсъства позитивно очакване. Ако другите страни, съдейки по пророчествата, макар и бедни, но все пак ще се окопитят, ще се измъкнат от пропастта и в края на краищата ще продължат съществуването си, то същото не може да се каже за САЩ. За Щатите прогнозите на пророците, ясновидците, предсказателите и екстрасенсите са едни и същи – неизбежна гибел.

САЩ ще бъдат изметени от лицето на земята и ще бъдат потопени в морето. При това, картината, описвана от различните ясновидци, е почти една и съща почти до най-малките подробности, а те няма как да са обменили мисли, защото са живели в различни времена.

16 отговора на “Предсказанията за края на Америка

 1. Не им пожелавам нищо лошо,но за да не им се случи,трябва да се променят коренно!!!Чисти мисли,чисти енергии,само това може да ги спаси,какво и останалият свят!!!

 2. Баба Ванга също беше казала,че Америка ще потъне (тя предсказа и потъването на ,,Курск“ ) !!! Така,че може да се сбъдне пророчеството ??!! Жалко за обикновенните хорица !!! Що се отнася до политиците им и банкерите-евреи…..,, Който гроб копае другиму , сам пада в него“….а те доста гробове изкопаха по света…..!

 3. Те сами ще се свършат, даже няма да има нужда Бог да се намесва. Май даже се започва вече………

 4. И в Америка има добри,обикновени и почтени хора и не бива да се радвате на подобни предсказания защото е античовешко!

  • Нищо, ако не са виновни, ще отидат на небето. Нали Бог ще се заеме лично с тях? А пък Той си знае работата…

  • Те не плащат ли данъците си, подхранващи по този начин тероризма, зомби ?! Тези – същите – „добри хора“ ?!
   ЗОМБИ !!!

 5. Day boje da e skoro,zashtoto kakto sa trugnali neshtata amerikancite shte dadat edna 4ast ot Bulgaria na Turciq.Amerika iska ot Turciq da vladee polojenieto na arabskiq svqt,i da klukarstva kakvo stava tam.I za zamqna Turciq iska nashata zemq.Tova e realnata deystvitelnost!!!

  • М
   и те с помощтта на ,,Монсанто,, започнаха бавно да изтрепват населението на Европа. Явно се гласят да си прехвърлят населението тука, на нашия континент

 6. Абе ние, докато чакаме Бог да си свърши неговата работа, да си вършим междувременно нашата, и да си защитаваме националния интерес! Иначе, като едни овце, или като едни роби, все ще чакаме някой да ни освободи наготово. Я руснаците, я Бог…
  А пък ние, все ще сме готови да си навеждаме главите (кога под ярема, кога под ножа) и да си мълчим. И да търпим. И да чакаме.
  О, не. Стига толкова! Бог помага, но лозе не копае. Той си знае своите дела. А нашата работа е да се борим за измъкване от колониалното ни робство.
  Това не означава, естествено, да плюем по Бога. Напротив. Ще го кажа иначе: Бог лозе не копае, но иначе доста помага. Защото реколтата зависи не само от копаенето. Молете се да е с нас Бог, и тогава непременно ще успеем.

 7. ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСЯКО ЗЛО.НЕЩО ДОБРО ДА Е ДОШЛО ОТ АМЕРИКА-ВОЙНИ, БЕДНОСТ И РАЗРУХА-ТОВА НИ НОСИ АМЕРИКА.

  • Mnogo ogranicheni, zlobni I ne misleshti xora ima v Bulgaria…..vzeme te I napravete neshto za sebe si I ne tersete vina v America..“.Gospod dava ama v koshara ne vkarva“…..samo tersite nachin da se oplakvate …porasnete ymstveno sushto…..

   • първо ти порасни ymstveno :D, за нас не мисли, а tersi начин да си оправиш тая грамотност ! и между другото 0 АМЕРИКА Е ВИНОВНА ЗА ВСИЧКО ЛОШО!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s