Русия и Китай ще спретнат линч над САЩ

Злато ostИзданието King World News публикува интервюто на популярния експерт Стивън Куейл, в което той казва, че Китай и Русия имат намерение да изискат от САЩ публична демонстрация на златния си запас.

„Получих достъп до информация, в която се казва, че много скоро Китай и Русия ще обявят публично на целия свят, че те не вярват, че САЩ притежават 8100 тона злато, макар да твърдят, че то се намира в хранилищата им“, – заяви Стивън Куейл.

Експертът припомни, че Китай вече притежава огромни запаси от злато, значително по-големи от която и да е друга държава в света. По-рано Германия и Швейцария също изразиха желание да върнат от САЩ златото в държавите си. Въпросът за репатрирането на немското злато дори се превърна в широкообсъждана тема в немската преса. Стана ясно тогава, че когато дадена държава помоли да й се върне златото от САЩ, молбата й бива отхвърлена или в най-добрия случай страната получава обратно само символично количество злато.

Според официалната версия, на Германия са съобщили, че хранилището във Федералния резерв осигурява огромна безопасност за златото – по-голяма от тази в Германия. Според неофициалната версия – вече абсолютно не е възможно златото на Германия да бъде изнесено от САЩ и върнато.
По-рано желание да прибере обратно златото си от САЩ изяви и Швейцария.

Стивън Куейл стига до извода, че злато в хранилищата на Федералния резерв на САЩ няма. „Там няма никакво злато. Нито една държава няма да получи златото си обратно, дори ако в договора се споменава за каквото и да е златно обезпечение“, – твърди журналистът.

2 отговора на “Русия и Китай ще спретнат линч над САЩ

  1. Ха добро утро на кретените! Започнахте да се събуждате, а? Ама додето спахте, янките вас всичките ви оправиха.

  2. Бедна им е фантазията на фащ и еврогейците, че и на България покрай тях, какво ни чака.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s