Даниел Митов: Агресията на Русия тласка към нова студена война

Даниел Митов 41Агресията на Русия в Украйна създава опасност за начало на нова студена война.

Това заяви Министърът на външните работи на България Даниел Митов при откриването в София на Международната конференция по сигурността.

„Агресията на Русия в Украйна е нарушение на международното право, прекрояване картата на Европа в 21 век, генериране на нови замразени конфликти, всичко това е пряка провокация против европейските и евроатлатическите ценности. Не е изключена опасността за началото на нова студена война. България като член на ЕС и НАТО трябва да има ясно разбиране по политическите процеси, а икономическите, енергийните и другите зависимости не трябва да пречат за вземането на важните стратегически решения. По време на настоящата криза уважението към международните норми и принципи има първостепенно значение“, – заяви Митов.

В конференцията взеха участие представители на Румъния, Грузия, Македония, Катар, САЩ и Украйна, а също официални лица от Агенцията по бежанците към ООН, представители на НПО и бизнеса.

13 отговора на “Даниел Митов: Агресията на Русия тласка към нова студена война

 1. Марионетката Дебил Митов е изпяла поредната си фашингтонска поръчкова ария.

  Лайнояд долен… Понякога забравям, че освен щатска марионетка, това същество би трябвало да е и човек. Не би трябвало да го забравям, нали съм християнин… Не би трябвало и да го наричам по начина, който заслужава… Но ми е много трудно. Вкарва ме в грях, признавам си. Явно съм много лош християнин. Но определящото в личността на Дебил Митов все пак е не това, че е „човек“, а че е именно национал-предател. А това вече не е човешко, това е сатанинско качество.

  • Руската империя – това е дисциплината на военния лагер вместо държавно устройство; това е обсадно положение, издигнато в ранг на нормално състояние на обществото“. „Руският човек мисли и живее като войник! Като войник завоевател.“ „Тайната пружина на руската политика е религиозната нетърпимост“„..и си спомням страшната фраза на Волтер или на Дидро, която във Франция е отдавна забравена: „Русите са изгнил преди да узреят“„…руският народ се е превърнал в абсолютно негоден за нищо друго народ, освен за завоюване на света“.„А един народ, който няма какво да научи народите, които се опитва да подчини, не може задълго да запази превъзходството си над тях“. Астолф дьо Кюстин, „Русия и русите“изд. Изток-Запад, София, 2004 г.

   • Знаем ги ние лъжите на русомразците. Не се хаби да повтаряш глупостите им! Цялата „западна цивилизация“ е просмукана от идеологията на расизма и фашизма. Знаем го и половия извратеняк, „ревностен католик“ Кюстин, световно известен като шампион по истерична омраза към Русия. То русофобията, християнофобията, славянофобията (и особено омразата към православието), в съчетание с ненаситна сатанинска имперска алчност, не са откритие на Збигнев Бжежински. И преди него е имало такива идеологически чудовища, титани на имперския антихуманизъм. Те всички са типичен продукт, „цвят“ на англосаксонската паразитно-грабителска цивилизация. (Особено след нейното сливане с еврейския банкерски капитал.)

    Така, че, знаем те и тебе кой си – един типичен (даже „типов“) фашингтонски гъзомийник, натоварен със задачата да бъде идеологически българоубиец. Поредната еврейоатлантическа пропагандна фекалия на соросоиден хонорар. Долнопробен, примитивен, полуграмотен национален предател, социопат, морален инвалид, лишен от ценностна ориентация. Продукт на новата ни „демократична“ образователна система – система, която още от 1990 г. започва да се налага с извиване на ръце от колонизаторите на България (предимно задокеанските).

    Ти впрочем, не си виновен, че си такава уродлива твар. Проблемът е в системата, която те е създала и която ти плаща, за да тровиш хората с лъжи. Системата щампова такива като тебе с хиляди всяка година – ето кое е страшното. Проблемът всъщност е е в човеконенавистническата щатска империя, която се стреми да наложи на света колониален глобал-фашизъм. И го прави на първо място като зомбира и вдебилява колонизираното стадо кретени.

    Естествено е, че са те намерили, като са подбирали възможно най-долните индивиди. Точно такъв си им нужен. Най-вероятно в реалността си интелектуално недоразвит, комплексиран пубертет. Как да те взема човек насериозно? Един гаден паяк или червей не заслужава такава чест; в най-добрия случай заслужава чисто научно внимание. Но тези, които съзнателно плодят и хранят уеб-троловете (като тебе), за да водят в мрежата информационна война и да тровят душите на българите с лъжи – те заслужават всяко възможно осъждане, презрение и наказание. И на този свят, и на другия.

  • На теб и министъра Ви пожелавам, някой да ви извади отзаде, свитите на руло доларчета и да ви ги натика в устата, за да се задавите! Долни подлоги! И под секрет, който защитава нещо друго освен интереса на България е подлога осрана! И не ме интересува кой е срал в нея! Дали американец или руснак! Знам само че винаги някой такъв като вас ни надупва в грешната посока! Долни национални предатели сте вие, а не защитници на права!

   • Браво за коментара ти – тоя мани=мани е голям трол и простак – такива трябва да са в затвора, а не да пишат простотии!

   • Но от друга страна, трябва да се радваме. Този сайт най-после взе да се посещава и от уеб-тролове. А това е доказателство, че е влязъл в полезрението на соросоиди и национал-предатели и е квалифициран от тях като „опасен“. Съответно, назначени са и тролове да го цапат. Явно четат сайта, посещаемостта му расте… Всичко това трябва да ни радва.
    Щом ставаме опасни за мерзавците, значи сме на прав път. Радвайте се братя, един редовен трол тук е нещо като „четворка“, пет трола – „петица“, а повече тролове – това си е вече чиста оценка „отличен“ за сайта! Враговете на България така ни оценяват нас.

    Броят на троловете е прекрасен индикатор. Спомняте ли си каква тълпа тролове се събраха под статията, където беше написано как Цеца-Меца Цачева-Данговска се е осрала в оня ресторант? Значи, статията е била удар в сърцето, право в десятката. Дано все повече такива статии да има.

 2. „прекрояване картата на Европа“-за разширението на изток на НАТО ли става въпрос?. „провокация против европейските и евроатлантическите ценности“
  Русия няма ли ценности?Те не се ли провокират? Изобщо хората извън НАТОвската сфера имат ли стойностни ценности?

 3. Гаден,тъп,гнусен,смръдлив,американскигъзоближещ парцал!!!ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ! Мамицата ви мръсна чифутска! Как може такива идиоти да ни представляват!?!? Аз тоя педераст несъм го избирал!!! ВЪН ОТ РОДИНАТА МИ ГНИДО МРЪСНА.

 4. Този виден соросоид ще престане ли да говори глупости наляво и надясно. Почвам да се отвращавам от „българските политици“ които имам усещането, че след лоботомията която им извършват в разни американски посолства, неправителствени организации, започват да приличат все повече и повече на украинските им събратя. Вижте украинското яйце, разни техни депутати с техните изказвания и ако можете ме опровергайте.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s