4 отговора на “US тeлевизии: Путин е прав! (видео)

 1. Изключително съм доволен, че US медии са взели отношение най-после(!). Започнал бях да си мисля, че територията им се населява от канибали, които за да живеят, трябва непременно да завладяват и убиват някъде по света. Нелогично ми се струваше мълчанието на американските граждани по отношение политиката на тяхното правителство. При все, че са демокрация, че медиите при тях са свободни. Но вероятно не са чак толкова демокрация, щом ги държат в информационно затъмнение и още по-зле, в заблуждение. Браво на събудилите се! Дано и ние се събудим, че както си отглеждаме наши, родни канибали, България ще я отпишем от картата съвсем скоро.

 2. Много ми е жалко и смешно,като видях как е озаглавен блогът!И точно за това реших да коментирам заглавието на статията (и видеото)към нея..!
  Хайде не се излагайте,ами си коригирайте политически-некоректното заглавие!Като го качихте това видео от YouTube,без нищо друго в допълнение..и пример в подкрепа,кво ли си мислите..? (явно да направите от…мухата-слон!)Или айй по наш балкански обичай..джаста,праста дано мине тук номерът..?!
  Много бих искал този който е качил това да изясни на неуките за какво става тук дума? (А дано амъ на дали..!)
  За това аз ще се намеся с моят коментар и разяснение..
  Значи никъде не става дума и няма такова нещо-„американските медии“(еее кои са тия медии,след като сте сложили думата в множествено число..?!)
  Това е всъщност коментар от радио шоуто(в ефир)на „талк шоу хост“-Glenn Beck..Няма други медии,както Вие сте го представили на потенциалните читатели.
  Ако аз греша в по горното,или заблуждавам с нещо (в което се съмнявам),моля да ме извините..!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s