10 отговора на “JE SUIS ДОНБАС

 1. За всички тези трагедии е виновен съвременният Хитлер -Питлер !

  • Нищожество, честито ти левчето, дето ще го лапнеш за този постинг.

   • Цитат:
    Според мен руският фундаментализъм е по-опасен от ислямския – най-малкото, защото Русия има ядрено оръжие, но и заради това, че руските фундаменталисти вече водят война в центъра на Европа, като при това убиват съвсем не карикатуристи и съвсем не заради рисунки. Тези фундаменталисти са опасни още и поради това, че не разполагат с фундамент, а само с една омраза, която науката нарича ресентимент.
    Днешният руски фундаменталист, който иска да стигне до Киев, а после и до Брюксел, няма никаква вяра, освен чувството за мъст; той ненавижда Запада само защото там хората живеят по-добре и нямат нужда от непрекъснато нарастващи репресии, за да се самоуважават.

   • Цитат от опорните точки на Държавния департамент на САЩ?… Чудех се какво смърди наоколо тъй гадно, пък то била твойта фашингтонска партенка. На ти още едно левче, явно първото не ти е стигнало.

   • Единствените, които са използвали ядрено оръжие, включително и срещу съседна Югославия, са САЩ !!!

 2. „Марш на солидарността“ ще се проведе днес. Много световни лидери ще покажат своята съпричастност към жертвите на терористичния акт. Но ще има ли препратки към хилядите жертви в арабския свят? Ще има ли препратки към хилядите жертви в Донбас, където вилнеят националисти, фашисти, с авторитетната подкрепа на европейски държавници и под вещата режисура на американците? Ще си отворят ли най-после очите за реалността? Ако това не се случи най-после, ще ми е сигурен знак и потвърждение, че терористичния акт е режисиран от американците като част от плана им за добиване на глобално господство.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s