„Новогодишен канибализъм“: в Киев изядоха “руско бебе” (и видео)

На 11 януари в YouTube бе пуснато видео със заглавие “Новогодишен украински канибализъм”. На видеото са показани фрагменти от новогодишно празненство в киевското заведение “BarHot”, в което събралите се изядоха “руско бебе”.

Както се разбира от видеото, мероприятието се е състояло на 28 декември в киевското заведение “BarHot”, а основен гост е била руската “правозащитничка” Елена Василиева. Кулминация на празника е торта във вид на бебе, легнало върху руското знаме, както и процедурата по разчленяването на фигурката на бебето. Гостите на мероприятието под весел музикален съпровод си избират парченца от “лакомството” – “а кой иска ръчичката на бебето?”. В края фигурката, символизираща руско бебе, е разрязана и изядена буквално за броени минути.

В новогодишното мероприятие присъстват и бургери, наречени “Дом на профсъюзите” (сградата на Дома на профсъюзите в Одеса на 2 май бе опожарена, в резултат на който пожар там загинаха около 50 проруски активисти и обикновени граждани, скрили се от атакуващите ги десни радикали).

6 отговора на “„Новогодишен канибализъм“: в Киев изядоха “руско бебе” (и видео)

 1. Аз мисля,че фигурката не е просто на руско бебе,а на Путин като малък.Ако беше „изяден „Путин като бебе,нямаше да се превърне в съвременния Хитлер тоест Питлер !

  • Млъкни бе, трол, какъв си само тиквеник, не е истина… Я си звънни на супервайзора, тази тема вече сигурно са я закрили да не се излагат, само ти още не си разбрал… Твоите стопани вече толкова са се ос@али и омазали, че като продължаваш да джафкаш, само още повече ги позориш. Ако това изобщо е възможно, де… Защото е трудно да си представи човек, как е възможно да оцапаш още повече една фекалия… Но изумителното е, че като продължаваш да лаеш, постигаш именно това. Истинско чудо!… Впрочем, браво – давай все така, давай. Добре е да се покажете хуйбавичко – в цялата си неподправена фашингтонска и нацистка (канибалска) „красота“.

 2. Украински патриотизъм – всичко руско – под ножа! През другото време – с ракети! Иначе нема кинти от запад…
  Отврат!

 3. Демонстрират се в цялата си „прелест“! Сигурно нарочно го правят. За онези по-тъпичките, които все още не са ги разбрали, кои са и какви са. Па да им стане ясно и на тях.

  Е, ами вие, по-тъпичките, – алооо?… – сега поне стана ли ви малко по-ясно? Или още не можете да вденете?

 4. Пратете го на Меркел и компания. Пратете го на нашто президентче, министър председател и на външния ни министър. Те са от тази компания.

 5. Мерзост,трагедия за този народ-жалки и малки!Господ вижда!!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s