Бойци от “Айдар” щурмуват Министерството на отбраната в Украйна ( и пряка транслация)

Айдар щурм aidar_shturmСлед като пожарникарите потушиха огньовете, запалени от протестиращите, няколко бойци от “Айдар” се опитаха да нахлуят в сградата на Министерството на отбраната в центъра на Киев. Няколко човека успяха вече да проникнат на територията на министерството, предаде РИА Новости.

Преди това над 200 войника от батальона “Айдар” запалиха огньове в центъра на Киев, настоявайки да се изведе от зоната на силовата военна операция в Донбас 20-та бригада от Въоръжените сили на Украйна, където опълченците са обкръжили няколко хиляди силоваци.

В момента огънят е потушен, участниците в акцията хвърлят камъни и други предмети върху Министерството на отбраната.

Родители на бойци от 25-ти батальон “Киевская Русь”, който е обкръжен в района на Дебалцево, блокираха движението около сградата на Министерството на отбраната в Украйна, настоявайки да се изведат военните от смъртоносния “котел”.

“Светът днес” припомня, че в петък около 50 бойци от батальона “Айдар” също направиха акция около сградата на украинското министерство. Те решиха дори да се разформирова “Айдар”.

Айдар m727450Припомняме, че международните организации нееднократно обвиняват „Айдар“ в извършване на военни престъпления. В публикувания през септември 2014 г. доклад на Amnesty International се твърди следното: „бойците от батальона са отговорни за мащабни престъпления, в това число отвличания, незаконно лишаване от свобода, кражби, убийства…“

Заедно с това се отбелязва, че „Айдар“ действат заедно с държавните силови структури на Украйна, но не се намират на пряко тяхно подчинение.

 

Пряка транслация: http://www.ustream.tv/channel/unn-stream

5 отговора на “Бойци от “Айдар” щурмуват Министерството на отбраната в Украйна ( и пряка транслация)

 1. Дето викат хората, луд умора нема, само се поти. Та и нацистите са си са такива, само дето, те са бетер лудите. Бая са по-опасни…

  Не им харесва кървавото прасе Прасенко, дето им е президент – много бил мек. Не ставал за фашист. То, на такива като тях и Хитлер им е мек. Дай им направо лично рогатия да им е президент, най-ще са доволни. Такива чудовищни сатанински дела като тези на бандеровците, даже немските нацисти не са вършили. А пък ако са вършили, без удоволствие, докато бандеровците оргазъм са получавали от удоволствие, докато изкормват бременни полякинчета и режат главиците на малки полски момиченца, след като са ги изнасилили, естествено, да не стават зян.

  И днес поляците са им на същите тези първи съюзници. (Да живее дългата родова памет на полските говеда, то пък да не е казано, че говеда трябва да има само в България?)

  static1.repo.aif.ru/1/e0/253584/570bff8512ea55fbda9c360b2134f7a2.jpg

  mesta.kiev.ua/uploads/posts/2010-04/1271491343_babijar.jpg

  2.bp.blogspot.com/-AeOXDGp0rFY/UkXKMZaCiiI/AAAAAAAAA3M/wX1XBOZLJWY/s1600/%D0%91%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%B9+%D1%8F%D1%80+%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D1%8C.jpg

  gdb.rferl.org/0468564C-A68D-4CAF-A785-FDC779472064_mw1024_s_n.jpg

  vysotarb.ru/img/wysiwyg_910C09106828D3C4.jpg

  • Защото сме поробена колония, населена с говеда с промити мозъци. А пропагандната медийна машина се грижи денонощно за нашата правилна гейополитическа ориентация.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s