Кой колко лапна от държавния преврат в Украйна

Тягнибок 3bЕкс депутатът от Украйна Игор Марков в предаването “Вечер” каза, че Олег Тягнибок от партия “Свобода”, която партия взе участие в държавния преврат в страната, за миналата година е получил 600 милиона долара.

“Всички в Украйна добре знаят колко е получила партия “Свобода” за миналата година. Вие не знаете ли? Мога да ви кажа, около 600 милиона долара е получил Тягнибок и министрите му – защото взе участие в държавния преврат, а и защото се отказа да влезе в парламента”, – заяви Марков.

Петя Паликрушева

Един отговор на “Кой колко лапна от държавния преврат в Украйна

  1. А пък Белязания предаде великата си огромна родина, в крайна сметка, за една вила в Швейцария, на брега на някакво си там езеро…

    Нищо ново, нищо учудващо. И даже размерът на „хонорара“ не е важен. Дали са 30 сребърника или 30 милиарда, все тази.

    Като в оня виц: Един младеж изпраща вечерта момиче до в къщи, с колата си. Преди да се разделят я пита: „Ако да речем, бих ти дал милион долара, би ли си легнала с мен?“ А тя: „Е, като ще е за милион долара, сигурно да…“ Той: „Ми то, аз милион долара нямам, но двайсет лева имам ей сега в джоба, та дай да те оправя за 20 кинта, а?…“ Тя: „Абе ти за каква ме мислиш?!“ Той: „То, ти каква си вече разбрах, остава сега да се договорим за цената…“

    Та и тези са същите! Даже няма значение колко точно им плащат. Важното е, че са предатели, мерзавци и долнопробни изроди. А това, че вземат пари – ами ще вземат, ами! Много ясно. Вие какво очаквате – да се борят за фашингтонските „идеали“ безплатно?!… Ха-ха, или даже да се жертват за „идеала“? Няма такива идеалисти сред тях, забравете.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s