Бисер Киров: От това, че Плевнелиев няма да бъде на 9 май в Москва, нищо не губите

pic5Българският певец Бисер Киров записа песента “День Победы”заедно с хор на студентите от София.

Популярният в България и Русия певец, заслужилият артист на Русия Бисер Киров изпрати на в.”Комсомольская правда” новата си песен. По този повод редакцията на изданието взе интервю с него.

Предоставяме ви пълния текст на интервюто.

 • Бисер, с удоволствие чухме новия Ви запис. В миналото Вие в Деня на Победата заедно с внучките си изпълнявахте популярната песен “Альоша”, така ли?
 • Точно така. Заедно с внучките ми – те се казват Малена и Елиса – пеехме “Альоша” и в Русия, и в България. Около паметника на Альоша. Моите внучки и до ден днешен, когато ги питат коя е най-хубавата песен, която знаете, винаги отговарят “Альоша”.
 • А защо решихте да запишете “День победы”?
 • По повод 70-та годишнина от Великата Победа. Аз дълго време я пеех на живо тази песен и мисля, че всеки човек е длъжен в подобни върховни моменти на радост да си припомни песента, която винаги така ни завладява, която я чуваме. Записах песента със студентски хор от София – в нея пеят и момичета, и момчета. Събрах студентите и решихме да отбележим този свят ден с песен. Денят на Победата е като Възраждане, като начало на нова епоха. Затова и записахме песента. Тя ще звучи в България на 9 май от 9 часа сутринта до 9 часа вечерта.
 • В ефира на радиостанции?
 • Тя ще звучи и в ефира на радиостанции, и пред паметника на Съветската армия, където ще има огромен концерт, в подготовката на който аз също участвам.
 • Кажете, и всичко това е независимо от факта, че президентът на България отказа да дойде в Москва по повод Деня на победата? Това не Ви ли смущава?
 • Нищо не губите, че моят президент няма да бъде в Москва на 9 май. Има хора, които са достойни за този празник, но има и хора, които не са достойни. Мисля, че българският президент  попада във втората категория. Денят на Победата 9 май ще бъде тържествено отпразнуван по целия свят. Защото това е празник на величието на духа. Това е началото на Европа. На истинската Европа. И цяла Европа е длъжна да се поклони пред съветския войн, защото Европа нямаше да я има, ако този ден го нямаше.
 • Петя Паликрушева
 • Линк към новия запис на Бисер Киров – http://www.kp.ru/daily/26365.4/3246583
Реклама

4 отговора на “Бисер Киров: От това, че Плевнелиев няма да бъде на 9 май в Москва, нищо не губите

 1. Абсолютно е прав Бисер Киров. Жалкото е,че народа ни и БГ няма да бъдат представени защото ние също благодарим на победителите над фашизма.

 2. Негодяи! Какъвто президента, такива и поддръжниците му!

 3. Като дипломатически представител на една страна, кой може да си позволи да плюва позицията на собствения си президент ? Само онзи, който обслужва чужди политически интереси ! С други думи, един ПРЕДАТЕЛ !
  Да не говорим за това, че украинците изнесесоха на гърба си 40% от жертвите на съветската армия по време на Втората световна война. И това не попречи на руснаците сега да проливат кръвта им! Нали така, товарищ Киров ? Такива ли са твоите прехвалени победители, на които искаш сега да се прекланяме ?

  • Въпрос е обаче, КОЙ е всъщност ПЪРВИЯТ и ИСТИНСКИЯТ предател? Не е ли политическата върхушка, окупирала властта в България, която е предала интересите на обикновените хора от народа? Която е предала народа за експлоатация и заколение на външни господари – на Фашингтон и на щатския васал Брюксел? Която превърна България в колония и подложи хората на геноцид от страна на транснационалните западни корпорации? Която се кани скоро да хвърли остатъците от българския народ във война с православните им братя славяни от Русия?

   Извинявам се, но за мен не е недостойно да предадеш предател. Предател те прави именно лоялността към предателите. Като е „служител“ на предатели, длъжен ли е да им играе по свирката?

   Впрочем, Бисер отдавна не е културно аташе на посолството ни в Русия. Вашият мръсен соросоид Огнян Минчев се издъни, защото не си е направил даже труда да провери този елементарен факт, преди да полее Бисер Киров с щатската си помия. Но по-добре: щом национален предател като Минчев плюе по някого, значи най-вероятно този човек закслужава уважение и е извършил нещо достойно.

   Но даже да беше културен аташе – и тогава бих се радвал, че се е добрал до пост, където може да си позволи да зашие публичен шамар на началството си, за да измие поне частично срама от челото на българския народ. Считайте го това, ако искате, за военна хитрост; но не и за предателство.

   Не е вярно, че украинците били изнесли на гърба си 40% – ДРЪН-ДРЪН. Това са нагли лъжи и започвам да си мисля, че ето – навлязоха в интернет информационните войници (троловете) на украинската хунта, както и бяха обещали – с лъжи и мръсотии. Но много сте елементарни, миличките. Много сте праволинейни. Карате направо по методическите си указания и пъхате в постингите си идиотизми, с повод и без повод, само да си изпълните нормата. Много още има да се учите от батковците си от информационните войски на САЩ и Великобритания.

   Аха, и между другото, „Сала укруине, хероям сала“! (Привет на всички дрисливи укро-тролове, ха-ха…)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s