Вести: Украински депутат хареса убийството “по бандеровски” на Калашников

Филатов UЗаместникът на олигарха Коломойский и депутат от украинската Рада Борис Филатов искрено се зарадва на убийството на привърженика на “Антимайдана” Олег Калашников. Както пише “Вести”, Филатов се надява, че политикът е убит тъкмо от бандеровци, на които искрено симпатизира.

Съратникът на Игор Коломойский Борис Филатов в рязък стил реагира на убийството на бившия парламентарист от “Партията на регионите” Олег Калашников.

“Казват, че още един боклук е ликвидиран. Повече от всичко искам да се окаже, че не е заради дългове, че не е замитане на следи, а е наш бандеровски класически атентат. Извинете, грешен съм, но нищо не мога да направя със себе си по въпроса”, – написа Филатов в профила си във Фейсбук.

Филатов Коломойский 59Както пише изданието, постът на Филатов се е появил на 15 април, скоро след като стана ясно за убийството на Калашников в Киев.

Украинското издание отбелязва, че убийството се смята за типично за терористичните методи на ОУН.

Тялото на Олег Калашников бе открито в 19.20 ч. в сряда, 15 април. Както съобщава изданието, малко преди смъртта си Калашников е водел преговори с редица опозиционни политици за създаването на военно-патриотично движение, което обединява антимайдановски настроените граждани. Антон Геращенко, съветник на шефа на МВР в Украйна, на профила си във Фейсбук също споменава за връзката на убийството на Калашников с Антимайдана.

Петя Паликрушева

Олег Калашников

Олег Калашников

Един отговор на “Вести: Украински депутат хареса убийството “по бандеровски” на Калашников

  1. Мерзавци винаги е имало и ще има. Правете си извода на кого служат… (Дано да ви стигнат само мозъчните гънки, да се сетите.)
    Но имам една добра новина – адът няма стени, нито дъно, нито таван. И мятото в него няма да се свърши.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s