Господин Плевнелиев, спрете да разделяте нацията с Вашето безумие!

314958_2041640811633_1562708830_31639203_2055912576_nГосподин Плевнелиев, спрете да разделяте нацията с Вашето безумие!

В последно време Вие си позволявате по най-безсрамен и неграмотен начин да слагате етикети и да негодувате срещу идеята на комунизма за свят без експлоатация, без монополи, без 1% мързеливи богаташи, които да живеят на гърба на останалите 99% бедни работници.

Комунистическата идея е идеята, която унищожи капитализма-фашизма в Европа и която Ви изхрани във Вашата невръстна и младежка възраст.

Комунистическата идея не е за музей, г-н Президент, защото това е идеята на борбата срещу недоразумения като Вас и Вашата класа!

Вие сте престъпник, господин Президент – Вие лъжете, мамите, клеветите и сте срам за българското общество!

Господин Президент,

Като Председател на българска комунистическа партия, която е член на парламентарна коалиция, Ви призовавам: „Спрете да разделяте нацията с безумието си”!

Българските комунисти сме горди хора! Мнозина от нас са отдали живота си, за да измъкнем България от феодализма и да я направим космическа и индустриална сила.

Вашето бегло историческо познание и неадекватността, които демонстрирате във всяко Ваше изказване, принуждават българските граждани да се срамуват от Вас, да Ви презират, да Ви ненавиждат и да Ви се подиграват!

Едва ли институцията „Президент” има нужда от подобно отношение!

Господин Президент, задавам Ви риторичен въпрос: „Възможно ли е Вашата ранима психика да Ви позволи да замълчите до края на мандата си”?

Замълчете, господин Президент, защото всеки звук от Вашата уста Ви превръща в политически труп!

Изпълнен със срам и ненавист към Вас, към капиталистическата система, която представлявате, и към класата на едрите работодатели, монополи и експлоататори, на която сте верен роб,

Павел Иванов
Председател на ЦК на СКБ

Един отговор на “Господин Плевнелиев, спрете да разделяте нацията с Вашето безумие!

 1. Изтърканите клишета на Павел не фащат дикиш. И не случайно. Защото не отразяват действителността точно и пълно.

  Да, и аз имам същото презрително отношение към курешката Плювналиев. Но бих уточнил малко заключението.
  Не е важна марионетката. Важни са нейните кукловоди.
  Затова марионетката може да търпи присмех, може даже да бъде презирана… Но мразени трябва да бъдат кукловодите.

  Мразена трябва да бъде системата! Но както и на други места съм казвал: да се нарече „капиталистическа“ тази система е все едно да й се направи комплимент. Тя е много по-лоша от просто „капиталистическа“. Тук става въпрос за цяла цивилизация, построена на антихуманни принципи. Става въпрос за глобал-фашизъм – с неговия типичен мироглед, с философия, с религиозно възприемане на света, което няма нищо общо с човешките ценности, а да не говорим за християнските. Това е една демонична система – далеч над и отвъд това, което може да роди капитализма. И нищо чудно. Защото именно капитализмът е нейна рожба, а не обратното… „Класата на едрите работодатели, монополи и експлоататори“ е само един типичен плод на тази религия, на тази философия и на този сатанински мироглед.

  Но такова заблуждение е типично за марксистите. Те просто възприемат света нагоре с краката. (Разменят местата на „базата“ и „надстройката“…) Философията им е погрешна. Не битието определя съзнанието, а обратното. Не производствените отношения определят мирогледа, а обратното. В основата на всичко е духовността, която идва от изповядваната религия. От нея пък идват мирогледът и философията. Тяхно следствие е идеологията, от която на свой ред произтичат политическите процеси. Икономиката е накрая на веригата, а не в началото.

  Но така е, защото цялата марксистка идеология е „хакната“ и е обърната наопаки. Не само, че материята не е първична и не е единственото нещо, което реално съществува, но именно материята, в края на краищата, не съществува реално. Съществува енергия, която е първична. Тя е нематериална, но точно тя създава у нас илюзията за „материя“. А енергията не е нищо повече от математически формули, които не могат даже да бъдат осъзнати, тъй като нямат никакъв аналог в познатия ни свят. Целият свят е следователно нематериален. И той е подчинен на правила, коренно различни от тези, които някои изостанали умове все още си представят.

  Но да не се отклоняваме толкова далеко…

  Няма как да имаш верен мироглед, когато имаш невярна философия. А философията няма как да е правилна, когато е построена върху изкуствена, изсмукана от пръстите религия – религията на материалистичния атеизъм.

  Ето защо Павел ще продължава да си пише изтърканите клишета и хората ще продължават да му нямат особено доверие. Подсъзнателно всеки усеща, че тези писания, колкото са по-идеологизирани, толкова са по-ограничени, бедни и откъснати от действителността.

  Но в крайна сметка, аз съм на принципа, „който не е против нас, е с нас“. Защото е дошло време разделно и всеки трябва да вземе страна. И неизбежно ще я вземе, даже без да го разбира или да го иска. „Гледано от самолет“, в момента комунистите са взели правилната страна. Дано по-дълго да се задържат на нея. Защото отделен въпрос е доколко СКБ е автентична организация и кой всъщност стои зад нея. (Нищо, „по плодовете ще я познаем“. Впрочем, някои нейни „плодове“ вече ги видяхме.)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s