Кралските семейства в Европа насилвали и убивали деца за развлечение

Дете 1280The International Tribunal into Crimes of Church and State

започна проучване на доказателствата и свидетелските показания на очевидци около издевателствата и насилването над деца от страна на членовете на британските и холандските кралски семейства, религиозния елит на Ватикана, военните власти във Франция, Канада, Белгия и САЩ, а също и от страна на правителството на Холандия по отношение на малолетни.

Открити са 34 масови погребения на деца и подрастващи в Ирландия, Канада и Белгия.

Представителите на Международната общност по правата на човека към Трибунала в Брюксел са се обърнали към правителствата на гореизброените държави с искане да се продължат разкопките, но властите в горните държави отхвърлят претенциите. На базата на данните от очевидците и собствените разследвания, на сайта на Общността са публикувани поредица от статии, посветени на покушенията над деца от страна на членовете на различни кралски семейства в Европа. Налице са факти, доказващи извършваните изнасилвания и издевателства над подрастващи, направени с цел развлечение.

По време на последното слушане в Международната общност в Брюксел говорил бившият член на холандския наркоелит, известен в престъпните кръгове като Октопус. Той разказал, че по време на работата си през 2004 г. е доставял забранени вещества по поръчка на представители на Холандската кралска гвардия, които са използвани по отношение на подрастващи на възраст от 14 до 16 години. Охраната доставяла децата с цел участието им в лов, който бил провеждан над упоените с вещества деца. Бившият престъпник съобщи, че е присъствал на една от тези “церемонии”, на която е присъствал крал Алберт Втори.

Педофилията и гаврата над подрастващи, според показанията на този човек, била характерна и за т.нар. Билдербергски клуб, в който влизат най-влиятелните политици и религиозни дейци от гореизброените държави. Основател на клуба е холандският принц Алфинк Бернхардт. В него влиза и бившият Римски Папа Бенедикт XVI, Йозеф Алоиз Ратцингер. Те са заподозрени в изнасилване на десетки деца от католическото училище-интернат в Камлупс, Канада.

Очевидец разказал по време на изслушването в Международната общност и за участието в издевателствата и убийствата на деца на Йохан Фризо – вторият син на бившата кралица на Холандия Беатрикс. Той съобщил за престъпния характер на лова, провеждан от кралското семейство на Холандия, по време на който били изнасилени и убити деца, чиято възраст не била по-голяма от 10 години.

“Никой не направи нищо, за да спре престъпниците, вероятно защото бяха замесени официалните власти на страната”, – заключил очевидецът.

Международната общност по правата на човека в Брюксел продължава разследването на секретните документи от първото десетилетие на XXI век, позоваващи се на свидетелски показания. Ако фактите се потвърдят, много от високопоставените лица от ЕС и Запада сериозно ще подронят репутацията си, а по всяка вероятност са заплашени и със затвор.

Международната преса вече отрази изявлението на Папа Франциск, с което той фактически призна наличието на педофилия в католическата църква. The Independent също писа за няколко свещеници от италиански църкви, заподозрени в участие в хомосексуални оргии.

Източник: http://itccs.org/

7 отговора на “Кралските семейства в Европа насилвали и убивали деца за развлечение

  1. „Ако фактите се потвърдят, много от високопоставените лица от ЕС и Запада сериозно ще подронят репутацията си, а по всяка вероятност са заплашени и със затвор.“ Какъв затвор само ешафод и гилотина публично!

  2. Така е било от край време. Който не работи се чуди по какъв начин да запълни скуката си. Идиотите със синя кръв само на това са способни, а и на още нещо друго са способни на лицемерие.

    • Защо се казва „синя кръв“ ? Защо?
      Защото те не са homo sapiens ,а са рептили! Най-гадните животни- студени,безчувствени,бързи и жестоки!

  3. Отврат и погнуса! Светът за охолство вилнее,законът,законът блее!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s