Александър Йорданов: „Да се изметат русофилите, заради тях сме в зоната на кризата!“

Александър Йорданов _nИз фейсбук профила на Александър Йорданов

 

13 отговора на “Александър Йорданов: „Да се изметат русофилите, заради тях сме в зоната на кризата!“

 1. Аз пък на 100% съм съгласна с г-н Йорданов. Надявам се да има повече хора с подобно на моето мислене.

  • Па, надявай се… Знаеш на какво да се наденеш, нали? Поръчай си го раирано, на звездички, кефът бил по-голям.

   Да, има много хора с твоето мислене. И даже все повече стават. Ей ги, гледам, в моя град вече всички младежи са с гейропейски ценности и еврейоатлантическо мислене. Краката им бръснати и веждите оскубани, а младите жени пък си бръснат главите и си татуират задниците. Ей тези са „надеждата на България“! Нали точно такива като вас са ги учили…

  • В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ СЕ НАБЛЮДАВА ИЗЛИЗАНЕ ОТ БЪРЛОГИТЕ НА СТАРИТЕ МУЦУНИ,КОИТО ЗАСТАНАХА „ПОД ВЯРНИТЕ ЗНАМЕНА“ И 25-26 Г- ЦИЦАТ. СЕГА ВЕЧЕ , ОЯДЕНИ И ДОБРЕ НАХРАНЕНИ ,ИСКАТ И ПУБЛИЧНОСТ. ДА, АМА ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА КОИТО ГИ ЗНАЯТ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ И КАКВО СТОРИХА НА БЪЛГАРИЯ, САМО ЗАРАДИ СОБСТВЕНИЯТ СИ ТЪРБУХ……ОТВРАТИТЕЛНО. ИДЕАЛИТЕ ИМ СА В ТЪРБУСИТЕ И БАНСОВИТЕ СМЕТКИ.ВЪОБЩЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ КАК ЖИВЕЯТ ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА.ИМА ГОСПОД…

   • Тука няма такива. Сайтът не е на никакви „оядени стари муцуни“. Нещо май, друг филм сте гледала.

  • Твърде лесно, пък и на 100% се съгласявате … Това сочи, че не сте дооценили обстоятелствата (ако има с какво) или просто така Ви е удобно, да сте със силния на деня – по-малко боли глава. Жалко, колко плашливи хора и лизачи произведе демокрацията!

 2. КРЕЩЯЩ ПРИМЕР ЗА ТОВА КАК НИЩОТО ОТЧАЯНО СЕ БОРИ ДА ДОКАЖЕ НА ОБЩЕСТВОТО,ЧЕ Е НЕЩО!

 3. тоя дърт, дебел и плешив педал никога не ми е бил симпатичен,по-скоро ме е отвращавал и е бил анти герой на промените

 4. Йорданов, да се одере и овеси някъде! Мазното прасе за какъв се мисли, че да дава наклон! Ще го тресне нещо, изневиделица!

 5. Какво да каже един бандит и национален предател? Един идеологически диверсант, лъжец и агент на (чуждо) влияние? Един член на петата колона на САЩ, фанатичен либераст, прозападник и русофоб? Едно вярно куче на западните ни колонизатори? С една дума – еврейоатлантик?
  Наричайте го както искате, но едно е ясно. Той е типичен пример и прекрасен образец – на всичко най-долно, вражеско и мръсно, което след преврата на 10 ноември 1989 година нападна и изяде България.
  Е, и? Някой да е изненадан от неговите премъдри откровения? Не е казал нищо, което да не съвпада на 100% с политическата линия на Държавния департамент на САЩ. Браво! Впечатлени сме. Няма що.

 6. Май сме в зоната на Амениканското влияние? Това рудофилите ли го сториха???

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s