SOTT: В холандските учебници България има „свобода и демокрация“, а Русия – не

Русия Холандия igЗапознават холандските ученици със “злата” и “несвободна” Русия

В илюстрациите от новите учебници за холандските ученици от горните класове Русия е представена като “зла” държава, която се опитва да глътне “нещастната” Украйна, разказва SOTT.net. Нещо повече, Русия (по неназовани критерии) е попаднала в раздела несвободни държави. Интересно е следното: с какво холандците и техните партии, пропагандиращи педофилия или обявяващи се срещу присъствието на жените в политиката, са заслужили да бъдат сред свободните държави, пита авторът на статията.

Както съобщава SOTT.net, неотдавна родител на холандски ученик е публикувал снимки на илюстрации от училищна учебна тетрадка по социология за Подготвително средно професионално образование. (15-16 годишни ученици, бел.ред.).

Както е отбелязано в описанието на учебното пособие, материалите в него се обновяват ежегодно. Съдейки по всичко, коментира авторът на статията Амари Рус, материалите наистина се обновяват ежегодно. Илюстрацията, с която е представена Русия, я обрисува като “недружелюбна държава”, която се опитва да погълне Украйна. Всичко в учебното пособие е в съответствие с антируската западна пропаганда, се казва в статията.

Русия Холандия свобода pНа 67-а страница от учебника в раздел “Държави без демокрация” е изобразена “злата” Русия, която се опитва да погълне “нещастната” Украйна, а Европа протяга към жертвата “ръка за помощ”. Учениците трябва да отговорят на следния въпрос: “Какво прави Русия и какво прави Европа на тази картинка?”

Другата илюстрация е нарича “Доколко е свободен светът?”. На илюстрацията има карта, където със зелен цвят са обозначени най-свободните държави, а с червен – най-малко свободните. Русия е отбелязана с червен цвят, а САЩ и Европа – със зелен.

Вижда се, че България е отбелязана със зелен цвят, – т.е. в страната ни има свобода и демокрация (бел.ред.).

“Бихме искали да разберем, кое заставя тези “учители” да мислят, че Русия не е свободна държава? Вероятно това са “правата на човека”, касаещи хомосексуализма в Русия?”, – задава въпрос авторът.

Горният въпрос вече е обсъждат от Владимир Путин и министър-председателят на Холандия Марк Рюте. Последният припомнил, че в Русия действат закони, които забраняват пропагандата на хомосексуални връзки, а това може, според него, да доведе до ограничаване правата на сексуалните малцинства.

Путин възразил:

“Трудно ми е да си представя, че някой си съд в Москва би позволил да работи организация, която пропагандира педофилия. В Холандия това е възможно, има такава организация.

Трудно ми е да си представя, че у нас би имало такава партия в парламента, която да е против участието на жените в политиката. Но в Холандия има такава партия….Мисля, че в някои части на Русия хората биха се хванали за оръжието, ако се случи нещо подобно”.

Авторът на статията допуска, че гореспоменатото с оръжието би станало факт не само в Русия. Как изглежда свободата в държава, която допуска това? Нима в такава държава няма морални ценности?, – пита авторът на статията.

Киев на всяка крачка крещи в защита правата на сексуалните малцинства. Наистина, с това Украйна въоръжава десните радикали начело с “Десен сектор”, които нападат активистите на сексуалните малцинства, а и етническите такива в източната част на страната. Всички това е с подкрепата на западните “светила на демокрацията и справедливостта”, – отбелязва авторът на статията.

“Относно това, че Русия поглъща Украйна, истината е точно обратната на това, което се внушава на холандските деца”, – твърди авторът. След изострянето на ситуацията в Украйна Русия нееднократно се опитва да помогне, изпрати огромен брой хуманитарни конвои с храна и лекарства. Западът не само, че не направи същото, но снабдява Киев със “смъртоносни оръжия, за да продължи “поглъщането на Украйна”.

“Напълно ясно е защо в учебниците в Холандия Русия е изобразена в червен цвят: водещите медии – от името на Чичо Сам – твърдят, че Русия е лоша, значи така и трябва да се твърди. И това послание трябва да се чува от всички страни, независимо от истината. Всичко това е пример за следното: как безбожната западна система отравя младите умове. Това показва и как лесно могат да се разпространяват в обществото “големите лъжи”, – прави изводите си Амари Рус от SOTT.net.

Петя Паликрушева

Един отговор на “SOTT: В холандските учебници България има „свобода и демокрация“, а Русия – не

  1. Това само идва да докаже, че моралният упадък (дрога, разврат, лицемерие и т.н.) неизбежно върви ръка за ръка с оглупяването.

    Холандия е страната, където това е най-явно забележимо. Толкова развратЕн и същевременно толкова глупав и елементарен народ няма никъде в Европа. Освен, може би, в Норвегия. Ама те са от един дол дренки. Всички модерни технологии на гРобалистите за разбиване на обществото и за манипулация на съзнанието се прилагат именно там. Там е полигонът на новите социални разработки на „световния елит“. Къде другаде може да видиш подобен дебилизъм, възприеман на сериозно? Само в Холандия и Норвегия, естествено.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s