Млада и успешна бг адвокатка покорява Валенсия

Цветелина 1Запознаваме ви с адвокатката Цветеленина Петрова, която работи във Валенсия.

  • Здравейте, родена съм в Хасково през 1987 г. и съм живяла там до 14 годишна. Баща ми е от Пловдив.
  • Учих и завърших право във Валенсия, намерих си работа веднага тук. Харесва ми много, защото е голям град с много възможности, прекрасен климат и любезни хора.
  • Научих езика постепенно, благодарение на една учителка от института. Помогна ми и практикуването с приятели испанци.
  • Испанците ми казват Сеси, защото е по-лесно за тях. Много им е трудно да го произнесат, тъй като нямат в тяхната азбука буквата “Ц”. Даже ми се струва че е невъзможно да го произнесат. Спомням си, че учителите в Университета ми казваха Петрова.

Липсват ми близките, които живеят в България, приятелите ми, българската кухня и хубавата природа, която имаме.

Не съм се връщала от 2 години. Когато ходих последно, заведох моя приятел  за да види и опознае страната ни. Това лято ще прекараме в България няколко седмици.

Интересувам се от политика.  Притеснява ме това, че все по-малко ca политиците, които защитават интересите на хората. Имам предвид някои от тях, които се интересуват само от удовлетворението на собствените си интереси.

Цветелина 2_nЗавърших право в Института във Валенсия през 2010 г. и след това завърших Магистърска степен по Право. Обучението ми по Право беше от 5 г. и след това още 2 год. Магистър, а сега ще се запиша да завърша Магистър по медиация.

Да това е, което съм желала винаги, и знам, че имам още много път да извървя в постоянно обучение и добиване на все по голям професионален опит. За сега мога да кажа, че се чувствам професионално реализирана.

До тук стигнах с много труд, с помощта на Бог и възможностите които ти предлага Испания, като държава.

Моите клиенти са предимно българи, както физически лица така и фирми. Също така имам клиенти испанци и по-малък е броят на руснаците.

Предимно имат трудови проблеми, наказателни и семейни. От няколко време работя все повече по търговско право, откриване на фирми, покупко продажба на имоти в Испания и много други дейности свързани с тази материя.

Истината е че, никога не съм се чувствала дискриминирана в Испания.

Цветелина 5_n-1Всичко зависи от вида на делото и процедурата. за да се приготвя добре ми е нужна една седмица, но съм имала и дела, за които ми е било нужно повече време, в зависимост от вида на процедурата и други професионално зависими неща.

Правя делата с голямо желание, интерес и разбира се с много труд

Давам безплатни консултации, отговарям на въпроси и пиша статии, защото ми харесва много да помагам на нашите сънародници. Освен това, така могат да ме опознаят повече хора, които в едно близко бъдеще могат да решат да ме потърсят, като клиенти.

В кантората бщо сме 6 адвокати, трима от тях са испанци и водят предимно испански клиенти, но знаят и Цветелина 24други езици, немски и италиански. Имам колежка, която е от Молдавия и говори румънски и руски, а аз рабoтя най вече с българи, испанци и руснаци. Доволна съм от взаимната работа и най-вече от постигналите резултати. Собственикът на кантората е Рафаел Борха Боска и е адвокат с почти 30 годишен опит в адвокатската сфера, специалист е и много интелигентен човек.

  • Пожелавам на читателите ви от сърце никога да не се отказват да преследват мечтите си. Да се борят, за да имат по-добър живот и да му се радват. Да бъдат оптимисти, защото не е никак лесно да живееш извън страната си.

Адвокат Цветелина Петрова

АДРЕС: УЛ. ХАТИВА, 1-С, 60ª, П. КОД 46002, ВАЛЕНСИЯ; ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: 666 053 814 /96 394 44 84; Ел. поща: spetrova@icav.es; http://www.borjaabogados.com;

2 отговора на “Млада и успешна бг адвокатка покорява Валенсия

  1. Поредният български бисер, изгубен за България. Кръвният данък безжалостно си работи.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s