Boing Boing: Господ ще накаже САЩ чрез Русия

Содом и Гомор 5_gЛегализирайки еднополовите бракове, САЩ навличат върху себе си “гнева Божий”, чака ги “небесната карма”, сигурен е американският проповедник Уилям Тепли, наричащ се “Трети Орел на Апокалипсиса”. Той смята, че Господният инструмент ще бъде Русия, която е срещу еднополовите бракове.

Русия ще унищожи САЩ, а това ще бъде “небесната карма”, защото американският Върховен съд легализира еднополивите бракове. Така смята “Третият Орел на Апокалипсиса” и “Съпророк на Края на Света” Уилям Тепли.

Той нарича еднополовите бракове “абсурден евфемизъм”, “содомитски грях” и твърди, че това е едно от пророчествата за Края на Света, цитирайки Евангелието от Лука и Откровението на Йоан Богослов. В строфите за разрушаването на Содом и за Вавилонската блудница, Тепли вижда бъдещето на САЩ, които легализираха гей-браковете, предизвиквайки с това гнева Божий.

Американецът отбелязва, че Вавилонската блудница е унищожена от “червения звяр”. “Кой е този червен звяр? В настоящия Край на Света – това е Съветският съюз, Русия…Бог ни дава ясно да разберем, че той ще разруши страната, която легализира еднополовите бракове, чрез държавата, която е против тях. Целият свят ще разбере защо Бог ще накаже Америка”, – твърди Третият Орел на Апокалипсиса.

По такъв начин, разрушаването на САЩ от Владимир Путин, “последният цар на земята”, е предначертано от Библията.

“Решението на Върховния съд може да ощастливява някои, но то ще навлече върху всички нас гнева на Всемогъщия Бог”, – сигурен е Тепли.

Петя Паликрушева

2 отговора на “Boing Boing: Господ ще накаже САЩ чрез Русия

  1. Отецът ни няма да наказва когото и да било, защото ни е дал свободна воля. Сами ще се накажем. И го правим ежесекундно. Няма да накаже и САЩ. САЩ наказват целия свят, но не с това си решение, а с политиката си на безпардонна агресия и незачитане на никакви човешки потребности,особености, права и т.н., включително и собствения си народ. Тази самозабрава в поведението им на „световен лидер“ породена от финансовата им мощ неминуемо ще доведе до „ефектът на бумеранга“, защото, слава Богу, природните закони са все още неподвластни на човешкия роди всяко действие води до равно по сила противодействие. С други думи САЩ сами себе си ще накажат с безумията си, но за жалос до тогава много невинни жертви ще даде човечеството. А такива като нас, дето чакат някой друг да им свърши работата, па бил той и самият Отец наш, сами се наказват двойно.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s