3 отговора на “Американски самолети над Рожен (видео)

 1. Инженер Михайлова, никой никога не е гласувал „за“ или „против“ нато. Ние си избирахме управниците като се започне от Жан та се стигне до Ван Дам. Въпросът не е в това може или не може да прелитат самолети над хората дето ядат кебапчета а в това как ние ще реагираме на това. Защото ако продължим да блеем като Вас ( извинявайте за овчата аналогия ) то това означава че сме безропотна Рая.

 2. И какво?Ще затворим небето си за прелитане на самолети защото някъде се събрали хорада пеят и играят?След като сме с пълен консенсус в НАТО и се провеждат съвместни учения с нас в Южна България,а Рожен също е в Южна България какво,че са прелетяли 3 самолети техни.Когато летяха руски и на Варшавския договор самолети имаше ли реакция,че сега да има реакция против тези самолети?И видите ли,било психологичен натиск на янкиите?!?!??Някой го гони Параноята.Че има нужда от някакъв психологичен натиск,да речем,върху не малка част неотзомбирани от комунизма и жалещи за Живковизма-има,но случаят не е такъв.

  • Според вас България не може да бъде суверенна страна. Винаги трябва да ни мачкат и да ни тъпчат. Излиза, че сме народ, изначално предназначен да бъде роб. Както сме били роби на турците, после – васали на Съв.съюз (и това е била най-високата ни позиция, впрочем!), а пък днес сме колония на Брюксел и на Фашингтон. И това си е нормално, правилно… В реда на нещата, естествено… Много ясно, че винаги трябва да сме нечии слуги, ама моля ви се, нали така. Как може да сме свободни, суверенни и независими? Как щяло? Такваз ми ти малка страна, тя не може сама да се оправи, трябва винаги да лиже нечий задник, за да й сипват помийка в купичката? Само дето този път не е помийка, ами отрова, ама какво пък – подробности…
   Така че, не сме ние – тези, които искаме суверенитет за България, – „жалещи за живковизма“. Вие, „еврейоатлантиците“, сте живковисти. Само дето господарят ви е друг. И то, ако трябва да ги сравняваме, е много по-зловещ. Иначе, както Живков лижеше съветски задници, така и Боко Тиквоча днес лиже брюкселски и натовски.
   Ама естествено, че ще хвърчат натовските самолети над Рожен. Днес 3, утре 30… Колкото искат – толкова. Ние на всичко сме готови. Със свалени гащи сме, остава ни само да въртим… педалите. Много ясно, че като сме си дали дупетата, най-нормално си е да ги използват.
   Та, днес психологически натиск, утре – физически… Вдругиден – натиск от остър метал по гърлото… Тя овцата не е само за доене и за стригане – когато господарят реши, отива и за изяждане…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s