Вице спикерът на Палатата на лордовете по сутиен с пайети

Палата Лордове Дейвид Сюъл 022a_bigThe San публикува снимки от секс-вечеринки, в които участва бившият вице-спикер на Палатата на лордовете Джон Сюъл.

В неделя, 26 юли, Сюъл подаде оставка, след като в медиите бе разпространено видео, в което той е в обкръжението на две проститутки и употребява кокаин. На една от снимките бившият вице-спикер е в оранжев сутиен с пайети и в кожено яке.

Във видеото Джон Сюъл нарича министър-председателя на Великобритания Дейвид Камерън “най-повърхностният и лесно поддаващ се на чуждо влияние министър-председател” за цялата история на Обединеното Кралство.

Когато попитали политика, защо бившият министър-председател на Великобритания Тони Блеър е бил вмъкнат във войната в Ирак, Джон Сюъл отговорил, че Блеър “е бил влюбен в американския президент Джорд Буш”.

Както съобщи Reuters, в длъжностната характеристика на вице-спикера влиза контрол върху поведението на политиците в палатата на лордовете.

Петя Паликрушевапр

3 отговора на “Вице спикерът на Палатата на лордовете по сутиен с пайети

  1. Харесва ли ни или не, Великобритания е най-голямата имперска сила и има защо да дава акъл.Друг е въпросът какъв акъл дава и дали безакълните ще слушкат всичко.

    • Тъй амчи, тръгнали сте господарите си да одумвате, ама-ха! Не ви лий срам! Кви сте такива роби, май ви трябва един по зъбите, че и по зъркалите, дето много гледате разни работи, дето не са ви работа.

  2. И тези европейски боклуци ни дават акъл и ни критикуват зверски!Първо да си озъбтят педераЗите,извратеняците,убийците и всяко зло,което идва от тях при нас!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s