7 отговора на “Отговорът на военновъздушните сили за самолетите над Рожен

 1. Ако утре милата ни армия започне учение с братската американска армия в градски условия – стрелба по живи мишени – сигурно ще сме виновни пак ние, гражданите, че излизаме от домовете си без да питаме? Как не го е срам това непокорно население! Да не пита може ли да диша!

 2. Пак казвам да се забранят военните учения на територията на българия!!!!!

 3. Това е обикновено военно изстъпление на разгащени педераси

 4. одменете всички мероприятия в България,понеже братята хамериканци си провеждат тренировъчните полети.Срам и позор,съд за продажниците.

 5. Предварително планираният маршрут е на 100 м. височина. Гррейт! Супер маршрут. Следващия път го направете на 50 м. височина, за да стане още по-весело. Белким се нахакат янките в някой бор, та да мирясат.
  А „Тракийско лято“ било, видите ли, предварително планирано учение. Следователно, нямало никакъв проблем. Хората, разбира се, не са знаели за него, но въпреки това те сами са си виновни. Не са виновни продажните шапкари, че не са уведомили хората за предстоящите „бръснещи полети“ на колонизатора. Напротив – хората са виновни, че не са предупредили, дето на определена дата искат да си правят излет. И не искат разни четиримоторни самолети да им събарят шапките. Интересно, как е трябвало да се сетят да предупредят за подобно нещо.
  Щатските кравари така си били хвърчали „от години“. Интересно защо досега не са били забелязани над Рожен. Вероятно, този път им се е случила авария. Повредило им се е защитното поле, което ги прави невидими и нечуваеми.

   • С кое точно не сте съгласен, г-н Анонимен Разбирач ?

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s