Александър Йорданов: Крисия, върни наградата! Тя е позорно петно за България!

Александър Йорданов за Крисия 50_n

20 отговора на “Александър Йорданов: Крисия, върни наградата! Тя е позорно петно за България!

 1. По – голяма свиня е само Костов от този. Рядко влечуго от рядка порода.

 2. Дебелогъзият тънкосерец Сашко,що ли го пиша с главна буква,не е свършил работа за два лева през живота си,че и децата му да са негови.Да си припомни как се караха с Бакърджията кои ще вземе комисионната от Доиче Телеком за БТК щото има хора дето още помнят и знаят.Крадец,некадърник отвсякъде,ако в соца беше някъде на норма щеше да е умрял гладен!!

 3. Това не е дебил, кретеноид и т.н., както твърдят някои. Бих казал, че Александър Йорданов е човек, продал душата си на дявола.
  Но, от друга страна, може и да не съм прав. Може да не се е продал на никого, даже на дявола. По-скоро, сам е негов „идеен съмишленик“. Може би, и даже най-вероятно, такава твар изобщо не е човек. Човек ли е тварта Шаломон Праси?
  Тези твари не са просто национални предатели, подлеци, лъжци и масови убийци. Всяко едно от тези твърдения спрямо тях лесно може да се докаже. Но лошото е, че заедно взети, те са координирани съучастници в един античовешки заговор. Всеки участва в него със своята зловеща роля. А заедно те представляват една неофашистка чума, която се е заела да затрие не само България, но в глобален мащаб и цялото човечество (такова, каквото го познаваме). И всяка една от тези твари действа методично, съзнателно и убедено, че точно това е най-прекрасната мисия, за която си струва усърдно да се работи.
  С такива не бива да се говори. И изобщо, хора ли са фашистите? Едва ли… А тези са точно такива. Те не могат да бъдат преубедени или превъзпитани. Против фашизма има само едно лекарство.

 4. На проблемите на нацията мястото им е на бесилото !И такива позорни петна като тоя Йорданов по-добре да не бяха се раждали никога ! Гад гнусна как нете е срам въобще да пишеш такива простотии !

 5. Ами да вземеш да върнеш всички заплати и рушвети получени като псевдо политик и депутат, както и като посланик, защото от твоето „царуване“ нищо полезно за държавата не се е случило. Професионален осерко и лаладжия.

 6. Александър, мили Йорданов. Върни се на майка си в утробата…

 7. Позорно петно е самият А.Йорданов!Хора,като него са продажници,лишени от чувство за национално достойнство,подлоги на чужди сили,докарали народа ни до просешка тояга и изчезване! Няма морално право да дава акъл и да съветва!

 8. Сашо, много добре знаеш, че Украйна е измислена от Ленин и Сталин държава, а самият Крим е отвоюван от руснаците от Османската империя. Преди това там е било татарското ханство, а още по-рано Киевска Рус. Там е извършено кръщението на княз Владимир. Още по-добре знаеш, че там живеят 85 % руснаци. Сашо, русофобията е признак за дълбоки комплекси – чети д-р Михайлов, за да го разбереш. Като слугува 25 години на англосаксите, какво постигна? България в какво състояние се намира? Самия ти в какво състояние се намираш? До вчера хленчеше по приятели, че няма с какво да се „храниш“. Не ме карай да ти припомням страници от живота ти на литератор от комунистическо време

 9. Нещастник като спечелиш ти някаква награда прави с нея каквото щеш.(Аз лично ти предлагам да сядаш върху нея с влажен поглед.)Недей дава на другите съвети какво да правят с техните.А за агресори не ми

 10. Такива олигофрени ,като теб ще събудят българина и тогава…….ЖАЛНА ВИ МАЙКА!!!

 11. Ти си едно нищожество! Не ти е място сред нормални хора.

 12. Само дето жителите на полуостров Крим упорито не щат да повярват, че са окупирани от агресор, та се налага „правилните“ политици да им го набият в главите…

 13. Дебелогъзестият тънкосерец,демек Санди дриснята пак се е оакал публично…Давай акъл на своите деца бре шашкънин!!Ба си простотията!!!

 14. Най-големият крадец и един от най-позорните политици на България го пише това.Не мога да разбер как може да има такива нагли и безсъвестни хора.И най-вече-как може да се бърка политиката с изкуството спорта и културата! Ами за разлика от него това мило дете прави нещо красиво,с което да прослави България,а не да я превърне в робска колония както вас г-н Йорданов.

 15. окупиран ти е мозъка Александров,ти като си толкова малоумен,не го прехвърляй на децата на България и се закопай някъде….е,имаш правото да се лекуваш в Карлуково!!!

  • Недейте така, г-жо Салимова! В Карлуково са хора със здравословни проблеми, а не проблеми на нацията! На проблемите на нацията мястото им е другаде!

   • На проблемите на нацията мястото им е на бесилото !И такива позорни петна като тоя Йорданов по-добре да не бяха се раждали никога ! Гад гнусна как нете е срам въобще да пишеш такива простотии !

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s