Филип Киркоров ще е горд да бъде в “черния списък” на Украйна

Филип Киркоров 10Народният артист на Русия Филип Киркоров, който беше в детския лагер “Артек” в Крим, коментира вероятността да бъде включен в “черния списък” на Украйна пред SuperRu.co.

Според Киркоров, той е бил в Крим, за да пее, а не да се занимава с политика.

“За какво санкции и “черни списъци”? За участието ми в “Детската Нова вълна” – конкурса за талантливи деца? Или защото пея за любов?”, – попита той.

Певецът също отбеляза, че много се надява противоречията между Русия и Украйна да останат в миналото, а в страните да се възцарят “мир, спокойствие и хармония”.

“Но за това, че днес съм тук, няма да съжалявам. Три дена съм тук, в лагера “Артек”, гледам как децата, пристигнали на конкурса, се радват. А техните родители са щастливи. И ако ме вкарат в някакви списъци за това, че участвам в детски празник, то ще бъда горд от това”, – каза Киркоров.

По време на пребиваването си в Крим Филип Киркоров не само беше член на журито на конкурса “Детската нова вълна” в “Артек”, но и даде концерт в Севастопол.

Петя Паликрушева

Крисия на първия ден от участието й в "Детската нова вълна"

Крисия на първия ден от участието й в „Детската нова вълна“

Крисия 158

2 отговора на “Филип Киркоров ще е горд да бъде в “черния списък” на Украйна

  1. Абсолютно недоразумение! Както го наричат някои, „толстопузый пучеглаз“. Ако на времето не беше се покатерил на гърба на Ала Пугачова, щеше да е кръгла нула. (То и тя самата стана „нещо“ в България, на един „Златен Орфей“, а преди това си беше никому неизвестна аутсайдерка). Киркоров всъщност си е точно това – нула. Намърдал се е на трона на руската естрада, където не му е мястото, свикнал е да цуца покровителство от властимащите. И явно се надява, че това положение ще бъде вечно. Нагаждач… Добре е усетил накъде духа политическият вятър – той сега е патриотичен. И Киркоров явно е решил да го играе „патриот“. Но дали по убеждение? Всъщност, карай. Както и да е. По-добре още един лицемер, отколкото още един откровен предател и враг, като Макаревич.

  2. Идиот с червен пентаграм (съмвол на Сатаната) вместо мозък!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s