Обама: Украйна е близо до процъфтяването и демокрацията

Барак Обама ltСАЩ ще подкрепят Украйна. Това обещание присъства в официалния поздрав на президента Барак Обама по случай 24-та годишнина от независимостта на Украйна. Президентът на САЩ отбеляза също, че, независимо от всички трудности, “демократическото бъдеще на Украйна в самото сърце на Европа” се е приближило за последната година.

САЩ и занапред ще подкрепят Украйна в този извънредно важен период в нейната история, пише “Украинская правда”.

“Нашите нации работят заедно, за да подкрепят и защитават правото на украинския народ свободно да избира своя път напред. Докато провеждате решаващите реформи, независимо от агресията от страна на Русия на изток и окупацията на Крим, САЩ ще останат последователни в подкрепата си към Украйна”, – отбелязва Обама.

В поздравлението на американския лидер се казва също, че “приятелството между двете стани ще укрепва все повече, защото Украйна и занапред ще полага усилия за развитието на демократичните институти, за върховенство на закона и за икономическия си ръст”.

“През последната година Украйна направи важни крачки за постигане на целите, които си беше поставила през 1991 г. Народът на Украйна се приближи повече от всякога до реализиране на общата си  представа за свободна, демократична и процъфтяваща държава, здраво интегрирана в сърцето на Европа”, – цитира Барак Обама “Украинская правда”.

2 отговора на “Обама: Украйна е близо до процъфтяването и демокрацията

  1. Те на това се нарича американска обективност и евроатлантически ценност. На черното да казваш, че е бяло.

  2. Мистър Бардак пак се е олял. То бива, бива демагогии, глупости и идиотизми, бива обръщане истината надолу с главата; бива, бива гавра и подигравка, ама тука вече и дебилите ще се смеят със задниците си! Като прекалиш, ставаш не просто смешен, даже не и жалък, а направо отвратителен.

    Но какво ли значение има? Пука му на него, че е смешен или жалък. Той се мисли за „готин пич“, който чете страшно „кул“ речи. Понеже в САЩ явно живеят някакви зомбирани плазмодии, които вярват безпрекословно на всичко, каквото чуят по телевизора. И байдъвей, много му се кефят на негрото. Бетер тях сме само ние тук в България. То, Бардак към такива се обръща. На тях не им е нито чудно, нито смешно. Те просто зяпат тъпо в телевизора, дъвчат си ГМО-хамбургера, мучат „ъ-хъъ!“ и после отиват да гласуват за когото им кажат.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s