Тръмп: Не само Путин, целият свят е вече срещу САЩ

Доналд Тръмп ereНе само Русия, но и целият свят не обича Америка, заяви кандидатът за президент на САЩ Доналд Тръмп в ефира на Fox News. Според него, някои държави, включително Китай, използват Вашингтон за собственото си обогатяване.

Кажете мнението си по повод това, че Washington Post Ви сравни с Путин. Те изхождат от мисълта, че сте богат, а споменават и за самочувствието Ви. Защото заявихте, че искате да върнете миналото величие на държавата ни. Какво мислите за това?

Доналд Тръмп, кандидат за президент на САЩ:

Е, откровено казано, смятам, че Путин – това е човекът, с когото наистина бих се разбрал. Тази позиция ми докара отчаяна критика. Мисля, че наистина ще се разбера с него. Преди 2 години направих огромно мероприятие в Москва. Мисля, че тогава имах добри отношения с Путин.

Това, което днес се случва, е нелепо. Той ненавижда Обама, не може да го търпи. Според мен, Обама също не може да го търпи. Подобни са отношенията на САЩ не само с Русия, но и с целия свят, а това е ужасно.

Знаете ли кое е най-шокиращото? Китай не може да ни търпи, но те богатеят с наша помощ. Япония също не може…Нас никой не ни харесва, но всички се възползват от нас. Ние сме като един голям балък, който постоянно губи.

Проблемът е в това, че ние сме “хартиен тигър”.

В ефир на 23 август 2015 година

Петя Паликрушева

Реклама

10 отговора на “Тръмп: Не само Путин, целият свят е вече срещу САЩ

 1. За мен Американците приличат на зависливия съсед .Като видят някоя държава да започне да се развива добре и започват да се месят докато ги унищожат. А Русия си гледа своята Мендилеева таблица поставя правила ръмжи където трябва и помага където трябва.

 2. Точно него ще издигнат сенчестите.. И точно той ще запали чергата на световния мир..

 3. То и Тръмп, и Джеси Вентура, са от контролираната опозиция. Също както наш Болен и руският Жириновски.

 4. Ами, ясно!… Прави от САЩ жертва. Лъже като дърт изпечен демагог. Изобщо не е картонен този тигър! Освен това използва някои верни отправни точки, за да направи неверни изводи.

  И между другото, много показателно е как Тръмп откровено лъже за отношението на Владимир Владимирович към Бардак. Путин не веднъж се е изказвал съвсем нормално по адрес на Обама, даже бих казал, приятелски. Винаги му е подавал ръка, разговарял е нормално и т.н. Едно момиченце го попита веднъж – как мисли, добър човек ли е О’бамамама? Например, ако види Путин да се дави, дали би го спасил? Путин се засмя и каза, че Бардак е добър човек и че изобщо не се съмнява, че би го направил. Накратко, Путин е наясно със световната политика и с това, че обикновено политическите фигури са само актьори-марионетки, в т.ч. и Бардак О’бамамама. В личните си разговори също никога не е давал повод да се мисли, че „мрази“ опонента си. Никъде в мрежата няма такива данни. Путин едва ли даже си помисля такова нещо. Той е много високо над този тип примитивизми. Не, че няма защо Бардак да бъде мразен, но такова нещо просто е под достойнството на един истински велик лидер като Путин. Както пее Металика: „няма да си хабя омразата за теб“. Тогава, защо Тръмп говори подобни идиотизми? Що за аудитория е тази, дето му се връзва?

  Изобщо, много ще сбърка този, който възприема Тръмп на сериозно. Не сте ли гледали неговото шоу „Стажантът“? – тържество на антихуманния социал-дарвинизъм, на капитализма със зверско лице. Пропаганда на капиталистическите „ценности“. Да ти се повдигне направо! Ето, този тип е Тръмп – който го харесва е луд, а който му вярва е глупак. Много жалко, че хора като Джес Вентура го подкрепят. Явно и в САЩ търсят „най-малкото зло“. Но дали това е точно Тръмп?

  • Митев , много си елементарен с демагогията ти ,ти си един трол американски ,като си мислиш ,че като правиш такива тъпи писания, както по горния Кики ли какъв беше, Българите не са толкова глупави колкото си мислете ,и не ми се прави на умряла лисица ,дразни ви това че Тръмп ви го казва в прав текст ,че америка е наи мразената държава ,и вие троловете веднага скочихте срещу него така че кретен и оня Кики се чукаите с козите по враца…..

  • Oтлично си го казал приятелю!Големи тарикати са американците,ненадминати са,ако им се лови човек на приказките,те горките трябва живи да ги оплачеш!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s