Ненчев: Скъсваме пагубната зависимост от Кремъл!

Ненчев 3Из платената реклама на БЗНС във Фейсбук

„Председателят на БЗНС, Николай Ненчев: За скъсване със зависимостта от Кремъл, за правото на България да е демократична и свободна, и за трагедията на бежанците.

БЕЖАНСКАТА ТРАГЕДИЯ
Искам да изразя моята съпричастност. Тези хора (бежанците) не бягат от добро, а от райони на конфликти. Лично аз и моето семейство, по времето на комунизма, и БЗНС, към който принадлежа, даде десетки хиляди политически емигранти. Познавам съдбата на тези хора и имам лично отношение. И косъм от главите им няма да падне.

НЕЗАВИСИМОСТТА И НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ НА БЪЛГАРИЯ
Полша ще ремонтира нашите МИГ-ове при много по-добри условия, за много по-кратко време и по-добри цени. Това е добре за българските граждани.

СКЪСВАНЕ НА ПАГУБНАТА ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКА ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ
Това правя от първия си работен ден. Стремим се към по-тясна интеграция с Европейския съюз, към по-тясно партньорство и сътрудничество с нашите съюзници в НАТО и разбира се, преустановяване на зависимостта си от трети страни извън НАТО, включително Русия“.

6 отговора на “Ненчев: Скъсваме пагубната зависимост от Кремъл!

 1. Не го показвайте това голямо недоразумение за България. Освен да ни въвлече във война с Русия друго няма да направи. За колко ли се е продал????

 2. Те това едно гадно, най-гадното копеле от цялата банда от РБ. Хем е нищо, с 0 подкрепа, хем е тъп като свински гъз, хем никой го не бръсне за нищо и не пита за нищо, защото знаем, че от него не зависи нищо. И пак ще изблее някаква глупост като потомствен двукрак овен. Че е само пионка и прави това, което му наредят отвън го знаят и децата от детските градини. Трай бе глупак, отговаряй само, когото, и ако те питат.

 3. И така не мога да не постна няколко реда срещу простотиите на ферментиралата фекалия ненчев. „Лично аз и моето семейство, по времето на комунизма, и БЗНС, към който принадлежа, даде десетки хиляди политически емигранти.“ Реди ги нашият пък да го питаш как така е завършил право по онова отвратително време бе. Ама ненчев въобще не обяснява аджеба откъде тръгва тая бежанска вълна, кой аджеба спонсорира тая бежанска вълна. Та да поясня, не казва ненчев кой е виновен за бежанската вълна = САЩ с нейните „демократични ценности и права на човека“. Най ме е страх когато ми налагат демокрация с бомби и насаждат човешки ценности с автомати и гранатомети. Но да беше само ненчев, ще го изтърпим, то всички политици на запад са си заврели главите в пясъка и не смеят да посочат първопричината за по горе написаното. Кой дава на бягащите 10000 евро и им посочва пътя на където да вървят. Че на нас ако ни дадат по 10000 евро на калпак и ни посочат пътя, то никой няма да остане в протектората България. Та ненчев скоро време като удари пороя като всяко едно лайно ще го отнесе водата. Но за разлика от естественото такова, той и компания ще следва да дават обяснения за предателствата които извършиха.

 4. Много сте прост Ненчев. Скъсахте да ама скъсахте връзката с единствената държава която е помагала и винаги е готова да помогне на България това историята го помни както ще запомни и вашата продажност. Надявам се България да се събуди и да спре това безумие което правите. Агресора са Американците Ненчев а не Русия. Америка иска война с Русия Америка си разполага базите близо до Русия но при евентуална война която е нейзбежна американците ще си отидат Америка е далече базите им са тук и коя държа ще бъде разрушена кой народ ще бъде унищожен помислете преди да ни продадете защото после ще бъде късно. Докажете че сте българин и че помните историята.

 5. 1. „БЕЖАНСКАТА ТРАГЕДИЯ“ – лъжец и предател;
  2. „НЕЗАВИСИМОСТТА И… бла-бла“ – лъжец;
  3. „СКЪСВАНЕ НА… ЗАВИСИМОСТ ОТ РУСИЯ“ – глупак и предател.
  Накратко, ферментирало лайно.
  Ха сега, говеда, марш, бързо! Бягайте да гласувате за БЗНС!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s