Daily Mail: Британците шокирани от 3-годишно дете-наци от Украйна

Дете наци 576На сайта на британското издание Daily Mail е публикувано видео, в което 3-годишно украинско момиченце прави нацистки поздрав. Ръководено от невидим подсказвач, момиченцето дори размахва нож, обещавайки да “кълца руско”, пише британското издание Daily Mail.

3-годишно момиченце крещи във видеото “Зиг хайл!”, – отдавайки нацистки поздрав. Детето е разположено на фона на украинското знаме със свастика, разказва изданието.

На екрана на компютъра по-късно се появява знамето на Ислямска държава, а момиченцето повтаря думите на невидимия възрастен “Аллах акбар”.

Видеото предизвика бурна реакция в мрежата: много хора рязко осъдиха използването на детето като инструмент за пропаганда.

Петя Паликрушева
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3213081/Ukrainian-girl-three-gives-Nazi-salute-vows-cut-Russians-brandishing-huge-knife-shocking-home-video.html#v-4446567471001Дете наци 2850Дете наци 8302

Дете наци 698

Един отговор на “Daily Mail: Британците шокирани от 3-годишно дете-наци от Украйна

  1. Когато британското правителство и по-конкретно, тайните му служби (съвместно с фашингтонските им началници), участваха в организирането на киевския преврат („майдан“), когато подкрепяха укралайненските бандеровци и неофашисти, тогава британците не бяха никак шокирани. Изобщо даже не се интересуваха, или просто не им пукаше. А сега изведнъж се стреснали, па се и възмутили, виж ги ти!… И към кого смятат да насочат внезапно осенилото ги възмущение? Към „злия диктатор Путин“, може би?

    Ндаааа… Аз лично считам британците за много примитивни, тъпи и ограничени хора. Може би не са били винаги такива. Но в момента са тотално дебилизирани. Всички мои познати го потвърждават, и разни клипчета в интернет говорят същото – мрежата е пълна със свидетелства. Ако британците не се стреснат най-накрая и не се събудят, ще свършат там, където и ние – в кланицата. А там и да се събудиш, вече е късно. Може би ние да сме първите, но и те да не се надяват, че ще ни надживеят с много. Каква ирония. Докараха я до там, че бившите световни тирани станаха слуги и васали на бившата си колония… Сега едни и същи са и нашите, и техните касапи.

    Впрочем, има и надежда… Това, че в Британия неочаквано започна да набира популярност силно ляв политик – лейбъристът Джереми Корбин, е много добър знак. Ако намерят общ език с Фарадж по повод излизането от НАТО, а може би и от ЕС, Британия може би ще се измъкне от капана и ще престане да бъде васал на САЩ. Това може да предизвика домино-ефект в Европа. А доминото вече е наредено: гръцката СИРИЗА (ако успее да се очисти от предателите), испанската Подемос, италианската „пет звезди“, френският национален фронт на Марин Льо Пен, унгарската Фидес и Виктор Орбан, австрийската Пария на свободата на Щрахе, левите сили в Германия… Те само чакат импулс. Ако масите се събудят, ефектът ще е разгромяващ, преди всичко за Еврейосъюза и за НАТО.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s