Излезте от филма за Ротшилд и Рокфелер

Бежанци 1eРотшилдовците, въздесъщите Ротшилдовци…И Рокфелеровците, разбира се.

Гърми и трещи из националистическите групи на тези имена.

От всеки храст и ъгъл изскача по един Ротшилд и Рокфелер.

Без зловещата ръка на тези евреи не се случва нито едно вселенско и междугалактическо зло, така се твърди.

Сега пък се оказва, че Ротшилдовците имали някаква магия, вълшебна пръчка или поредните милиони, с които премествали стотици хиляди бежанци от Африка в Европа, за да….я погубят.

О, бедни ми, бедни, родни патриоти!

Дайте да се опитаме да поразсъждаваме логично и да излезем от дебрите на конспирацията.

Нещата са значително по-прозаични.

Бежанци -7Самоуверените янки и техните европейски съюзници превърнаха Ирак и Либия и т.н. в руини, а Сирия прилича вече на нещо като гробница.

Защо го направиха? Знаете защо – защото искаха да свалят неудобните им ръководители и да ги заменят с по-угодни за западната политика. А и да глътнат чрез смяната на управниците там ресурсите на гореспоменатите държави.

В резултат се получи хаос.

Милиони хора бяха лишени от презадоволения си живот преди катастрофата в страните си. Милиони хора останаха без работа, къщите им бяха разрушени, над главите им се сипеха бомби, а семействата и собствеността им бяха разграбени от озверели и неконтролируеми ислямистки и всякакви други банди. Милиони хора вече нямат грам гаранции за живота си в бъдеще.

Бежанци -8САЩ и западните им съюзници превърнаха живота на милиони хора в ад.

Така започна великият поход на бежанците към Европа.

Дали това е фатално за Европа?

За да отговорим правилно на този въпрос, нека уточним какво влагаме под понятието “Европа”.

Европейският съюз не е някакво си първосигнално сборище от брой държави, които влизат в него: Германия, Франция, Италия, Полша, наша милост и т.н.

Европейският съюз е наддържавна или по-точно казано свръхдържавна организация, която има свои собствени интереси, различни от интересите на европейските нации. Поне в повечето случаи.

Да, за всяка европейска нация настоящият бежански ураган, без всякакво съмнение, е заплаха – културната им идентичност отива по дяволите.

Бежанци 8253Т.е. има вероятност на тази Европа да се постави точката. Голямата черна точка, която се слага в края на което и да е умствено твърдение в писмен вид.

Но защо си мислите, че за Европейския съюз, като наддържавна структура, която има за цел да създаде “Европа без нации” (поне така твърдят европейските документи), нашествието на бежанците е някаква заплаха? Ако съдим по европейските документи, случващото се е само плюс за ЕС. Така се снижава почти до нула вероятността ЕС да се разпадне на национални държави. А тази вероятност до съвсем скоро си беше реална заплаха за ЕС. Спомняте си, нали?

Да, случващото се ще помогне нациите съвсем да се размият, да изчезнат и да се превърнат в един единствен политически субект.

Имигрантите тръгват към Европейския съюз, защото знаят, че точно ЕС подкрепя наднационалното и ще гарантира правата им. Такива са гласуваните вече от доста години документи на самия ЕС.

Бежанци an-02Т.е. в дългосрочна перспектива ЕС има сметка, казано грубо, точно от тези бежанци.

Но в дългосрочна.

Днес, обаче, евробюрократите са пред супер стрес и почти пред истерия. Източноевропейските държави не искат да приемат бежанци от Азия и Африка. Не искат да изпълняват каквито и да било решения за квоти, а още повече пък някакво си разпределение на бежанците по държави. Вижте само „цивилизована“ и уж солидарна Европа как разпределя хората по бройки – все едно не са хора, а са бутилки от Швепс, копчета от балтони…или връзки от гуменетки.

Изведнъж ЕС се вцепени, защото нито унгарците, нито чехите, нито поляците, нито хърватите, хората от Латвия и т.н., съвсем не са пропити от прехвалената им европейска толерантност. Дори има държави, в които взе връх явната ксенофобия. В Рига, например, бе проведен митинг срещу приемането на бежанците. На митинга присъстваха депутати от правителството на “Националния блок”. Лозунгите на протестиращите бяха на ниво ку-клукс клан: “Да спрем геноцида над белите народи!”

Migranti a bordo della Fregata Espero, in un'immagine d'archivio. ANSA/GIUSEPPE LAMI

Migranti a bordo della Fregata Espero, in un’immagine d’archivio. ANSA/GIUSEPPE LAMI

Апропо, и ние не сме далеч от подобни величайши расови изцепки.

Само да вметна, че в далечното минало, по време на Римската империя, от която нашите земи са били част, римският император със специален указ е разселил хиляди и хиляди римски войни-ветерани, родени в Сирия и в други “мургави” територии от империята. Същите тези мургави ветерани получили земи в днешна България, задомили се с местни моми, създали семейства, родили деца и останали оттогава завинаги в България. Те отдавна са част от българската нация. Т.е. за какви „бели хора“, за каква чиста „бяла раса“ говорят родните националисти, не става ясно.

Източноевропейските народи, но най-вече продажната им политическа класа, възприемаха членството на ЕС като някакъв клон, за който трябва да се хванат здраво, дори да се завържат с въже за клона, за да докажат на западните си покровители, че, видите ли, те вече не искат да са под опеката и закрилата на “’чудовището” Русия.

Бежанци inalРодните политически хамелеони, защото повечето са хамелеонствали из доста политически партии без да се срамуват от това, дори се радваха, че ЕС ще проявява някаква си общоевропейска солидарност.

Е, видяхме я тази солидарност. Ако е солидарност да смучеш от по-бедните в Западна Европа и да наливаш милиони в богатите от бившите соц. страни – ок, има солидарност. Но има солидарност към богатите. На бедните им остана отново само среден пръст.

Оказа се, че Европа живее някакъв двойнствен и почти шизофреничен живот.

Има една “Стара” Европа, в която живеят различни исторически отдавна утвърдени нации. Но се оказа, че има и някаква “Нова” Eвропа. Двете Европи се разминаха някъде в стадиите си на развитие.

В Старата Европа нациите започнаха да угасват. А в Новата Европа започна да се говори за толерантност, за мултикултурализъм, за общ европейски дом…

Но на източноевропейците изведнъж Путин им каза, че нямат суверенитет.

Те така бяха свикнали да търпят и теглят ярема, че вече бяха забравили що е то суверенитет и има ли почва той у нас.

Как отговаря Брюксел, ако си недоволен?
Ето как – ако не можеш да бъдеш толерантен – ще те научим да си такъв. Ако не искаш – ще те заставим.

Напливът на бежанци ще изостри още повече противоречията в самата Европа.

Сега ще видим мощен националистически истеричен гняв срещу бежанците. От друга страна ще започне мощен барабанен и почти военен политически бой между десните консервативни партии и ляво-либералните партии. От трета страна националните управляващи ще започнат почти безумно да притискат евро-началниците си, защото в страните им ще заври и закипи.

Бежанци ultТака Нова Европа ще влезе в битка със Стара Европа.

Кой ще се възползва от тази битка, на този етап не се знае.

Вариантите са много.

Вариант1 : От бялата тази галимация ще спечели САЩ. Щатите ще докарат Европа до пълна немощ и ще се разположат в нея като Император Клавдий сред бардака и руините на древен Рим.

Вариант 2: бежанската вълна ще доведе на власт крайно десните, които от своя страна и с помощта на едрата капиталистическа класа, ще родят новия Фюрер. Историята след раждането на Фюрера вече ви е известна.

Вариант 3: левите партии и организации в Европа ще се възползват от нагнетената обстановка и ще спечелят властта. Това е по-малко вероятно, защото при наличието на етническо напрежение, никой не мисли за социалното си благо.

Бежанци wВариант 4: ислямът превзема Европа. Така, както Рим бе завзет и разграбен от варварите в древни времена. Защо Рим падна в миналото? Защото бе прояден от гнойта на алчната тогавашна олигархия. Когато един организъм се е превърнал в бордей, бардак, клоака и зловонно цинично блато едновременно, той без всякакво съмнение пада под напора на първия, който е протегнал ръка към него.

Може и да се случи етнически конфликт в Европа, но е възможно ситуацията да бъде овладяна.

При етнически конфликт се случва следното:

Тълпата при етнически конфликт обикновено върви след Главния овен. А Главният овен обикновено е този, който най-силно квичи и хвърля в пространството най-мощните човешки страхове.

Абажур от човешка кожа, концлагер Бухенвалд

Абажур от човешка кожа, концлагер Бухенвалд

Ерго, колкото повече се страхувате от квиченето на Главния рогат овен, толкова по-бързо ще се роди новият Фюрер.

А всички ние, които не сме ПРУСАЦИ, мигом ще се превърнем в лампиони и абажури.

Или вкупом ще викнем „Аллах акбар“.

Петя Паликрушева

Berlin,_Reichstagssitzung,_Rede_Adolf_Hitler

Berlin,_Reichstagssitzung,_Rede_Adolf_Hitler

8 отговора на “Излезте от филма за Ротшилд и Рокфелер

 1. Нещата ще ви се изяснят като си дадете сметка, че именно САЩ са поробена страна – те са еврейска колония, а Ротшилд владеят печатницата на долари. Тази малка истина стои в дъното на всичко.

 2. един истински комунист започва от гората, завода или от село, не от градо като писач. Къде сте бре комунтяги, къде сте бре .. ? кацнете ми на хикс+игрек + я

 3. Петя просто изпълнява поредната партийна поръчка. Чудя се кога най-после тя и менторите й ще се вслушат в гласа на съвестта си и в елементарния здрав разум, и ще престанат да заливат хората с демагогия, просто по една идиотска причина – че болната им, „хакната“ идеология е била на времето създадена с вграден „бъг“ – така нареченият „интернационализъм“.

  Впрочем, много може да се критикува безумието на тази утопия („интернационализмът“). Защото – да, няма нищо лошо в равенството на различните народи и раси! Абсолютно правилно и нужно е и тяхното сътрудничество, особено в борбата им с Капитала! Но това, което виждаме на практика, когато комунистите заговорят за „интернационализъм“, всъщност не е нищо по-различно от това, което пропагандират враговете им. (Доста се зачудих, дали да не поставя „врагове“ в кавички…)

  Това, което пропагандират комунистите („комунистите“?) е реално нуждата от сливане, смесване и претопяване на нациите, от заличаване на културите, разрушаване на границите, а също така – разрушаване и на нациите, на националните държави, на националните култури и идентичности… Защото те си представят, че в тяхната мечта – в бъдещия Единен Свят на Комунизма, няма да има никакво деление на хората – нито по религии, нито по етнос, нито по култура, нито по какъвто и да е друг критерий. Ще има само една безлична, хомогенна, сива овча маса от еднакви, щастливи „трудещи се“. И ето защо, според тях, строежът на комунизма от там точно трябва и да започне – от унищожаването на нациите. Ако някой направи това вместо тях, те само биха гледали отстрани и може би, даже биха ръкопляскали. (Много странен избор на приоритет, нали?)

  И между другото, чудя се как ще бъде организирано това тяхното глобално комунистическо общество. Утопията им е такава, че то уж изобщо няма да има никаква държава. Следователно, ще живее в някакво състояние на аморфна анархия. Смешно до болка…

  Но никак няма да е смешно, ако в действителност се установи властта на една малка група „елитни мъдреци“, които да управляват това хомогенно и безлично, „просто човешко“ общество. А това е най-вероятното и даже, единствено възможно развитие на нещата. Виждате ли вече картинката? Това, което проповядваха фашистите и това, към което реално днес се стреми „световният елит“ – тоест, Новият световен ред, може да бъде изграден чудесно именно с ръцете на „комунистите“… Частната собственост (борбата с която днес е крайъгълен камък в идеологията на марксизма) весело ще бъде отменена при Новия световен ред. Каква нужда има изобщо от собственост, когато управляващият елит има абсолютна, тотална и всеобхватна власт над всички ресурси и богатства на обществото?

  „Толерантност“, „мултикултуризъм“, „равенство“ и пр. лозунги… Не ви ли прави впечатление, че комунистите, макар и с малко по-друга терминология, на практика пропагандират точно същото като това, което днес пропагандират и архитектите на Новия световен ред? И го правят не от вчера, а от самото създаване на комунистическата идеология (марксизма). Това е много подозрително… Новият световен ред не е замислен от вчера, не и от преди 50 години. Той е вековна идея… И неговите архитекти са имали възможност да изпробват много и разнообразни методи и идеологии, за да достигнат до една и съща цел.

  Така, че днес марксистите ни вадят отново от 99 кладенеца вода, за да потиснат съпротивата срещу процесите, натрапвани от „световния елит“. На мен лично не ми пука дали се борят някакви си два „елитни“ клана (рокфелеровци и ротшилдовци), или три, или пет. Факт е, че рокфелеровци и ротшилдовци действително съществуват и те действително се конкурират, оставайки си еднакво опасни за човешката цивилизация. Да се отрича това е смешно. А пък да се отрича, че определени сили днес действително, съзнателно и целенасочено организират и плащат емигрантското нашествие на ислямски преселници към Европа – вече не е смешно, а си е чисто престъпление. И даже не е важно, дали именно ротшилдовците организират нашествието, или някои други конкретни сили. Важно е, че това са реални и антихуманни сили, които вършат ЗЛО, защото убиват Европа.

  Глупаво е да се дават разни варианти за развитие на събитията – било четири, пет или десет, и да се твърди, че това са те – единствените възможни сценарии. И че уж „зловещите антиглобалисти“, разните там „десни“, разните там агресивни националисти и неофашисти и т.н. „зли лидери“, щели да лъжат хората и да предизвикват терор, войни и фашистко мракобесие. Защото щели да пръскат „страхове“ (разбирай някакви си там ненужни, примитивни и глупави страхове, неосноваващи се на нищо реално, нали?), с които да злоупотребяват, за да спечелят зловещата си власт. Ха-ха…

  Всъщност само един Бог е Този, Който знае как ще се развият събитията. Може и да не е по ничий сценарий. Но, едно е ясно – че истински ценни в Европа са съществуващите европейски нации. Не Брюксел, а ТЕ СА носителите на (отделните елементи от) уникалната европейска цивилизационна култура.

  Това, което се върши е зло, а не е зло съпротивата срещу него! Успехът на замисъла би бил зло, а не е зло провалът му. Говори ни се, че методите за борба със злото са видите ли, по-голямо зло. Нищо подобно! Никакъв „зловещ национализъм“ няма да се развихри в Европа, ако тя се събуди и изтръска от гърба си паразитите и нашествениците. И още повече, ако въстане срещу тези, които са ги изпратили. Просто ще оцелее – май това е голямата „беда“.

  И никой всъщност, няма да злоупотребява със страховете на хората, защото тези страхове са си абсолютно основателни. Спасението на Европа е в нейното събуждане. А то няма как да се случи без страх – страх за собствения живот, за своето съществуване (като личност, народ или култура).

  „Етническите конфликти“ се предизвикват не тогава, когато настъпва противодействието. Те се предизвикват още при самото ДЕЙСТВИЕ, което ги предизвиква.

  Ротшилдовци (дето всъщност уж ги било нямало), нищо такова не били правели. Да, но тях всъщност ги има. И дали те, или други – някой действително плаща и изпраща тълпите бежанци в Европа! Ето ТЕЗИ негодници – било то ротшилдовци, или който и де е друг, предизвикват етническите конфликти. Защото когато съзнателно нагряваш едно гориво и после също така съзнателно му вкараш и кислород, ти си 100% сигурен, че ще възникне пожар. Насилственото впръскване на чужда и природно агресивна етно-религиозна маса неизбежно води до конфликт. И това не е поради нечия пропаганда, или поради човешко невежество, или поради човешка лошотия. Не, това са обективни обществени закони, като законите на физиката. И тези, които вършат злодеянието прекрасно познават тези закони, затова и го вършат.

  Така, че не са „злите националисти“ тези, които ще предизвикат конфликтите – те са тези, които просто ще реагират, за да се опитат да спасят страните си. Все едно да обвиняваш пожарогасителя, че бил оклепал с пяна цялата стая. Безумецо, какво предпочиташ – оклепана стая, или изгоряла къща?

  Да, днес европейските нации губят от нашествието на пришълците, а печели (може би) ЕС… Но докога ще „печели“? Ще „печели“ само временно – и то не за себе си, а за тези, на които всъщност служи. Нали сриването на националните икономики неизбежно ще доведе и до икономически крах на наднационалната империя ЕС? Даже не и транснационалният капитал, а единствено Световното правителство има полза от това! Защото за „световния елит“ глобалната власт е абсолютна ценност сама по себе си. На тях не им пука, дали ще получат тоталната власт над съсипани континенти и над бедно население, потънало във войни и хаос, в безпросветна тъпотия, порок и разврат. Не им пука и за собственото им богатство – те са вече предостатъчно богати. За тях важното е да получат тоталната власт над целия свят. После ще му мислят за „подробностите“…

  И днес, тук, някой се опитва да ни каже, че в съпротивата срещу този зловещ план можело да има нещо лошо? Че в тази съпротива било имало твърде много опасности? Че при тази съпротива е лошо и „опасно“ да се изтъква ценността на националните култури и държави? Така ли да го разбираме?

  Е, не, много се извинявам – моите уважения, но тук ще ударите на камък. Не одобрявам тази реторика и никога няма да се съглася с нея. Изчистете си идеологията и си сложете в ред мислите, защото хората усещат уловката. А никой не обича да го лъжат и да го манипулират.

  • Статията, че е манипулативна, манипулативна е, обаче…

   Да си припомним някои неща от близкото минало и историята – в СИВ разликата в стандарта на членуващите страни не надминаваше 2-3 пъти, самите руснаци като най-голяма и богата на ресурси държава раздаваха бартерно и преференциално ресурсите си на по-малките страни, като техния стандарт беше по-нисък от стандарта в НРБ.

   Да си припомним, че от 44-та до 89-та при наличието на източния блок имаше по-малко войни отколкото от 89-та до 2015-та. Единствената голяма война за първия период беше във Виетнам, а какво стана след това – пламна цялото земно кълбо защото вече няма балансираща сила.

   Да си припомним, че макар социалистическите лидери да имаха неограничена власт те бяха длъжни и спазваха безпрекословно социалистическото правило да нямат частна собственост и да спазват ограниченята на личната. Така че те имаха власт, но нито един лидер от целия социалистически блок не дръзна да я материализира защото това би компрометирало идеята като цяло.

   Да си припомним и че социализма нямаше изгода от етнически конфликти и не е създал нито един такъв. Напротив всички етноси имаха равни права и задължения не само на думи, но и на практика. Докато за империализма това е начин да превзема колонии, като създава изкуствени конфликти – справка нуждата от възродителния процес, което беше всъщност първия опит преди да сполучат с Косово.

   „Всъщност само един Бог е Този, Който знае как ще се развият събитията. Може и да не е по ничий сценарий. Но, едно е ясно – че истински ценни в Европа са съществуващите европейски нации. Не Брюксел, а ТЕ СА носителите на (отделните елементи от) уникалната европейска цивилизационна култура.“

   Щом само един Бог знае тогава какъв е смисъла да се прави нещо, да се помолим пък каквото стане. И кое и е уникалното на европейската култура освен безкрайното грабителство и колониализъм от както самата тя съществува.

   • Да, така е, но ти говориш не за марксистките утопии, а за т.нар. „реален социализъм“. Да, прав си – той беше една много разумна система, с много плюсове. Струва си да я помним и да я даваме за пример. Там, например, също си имаше демагози, които дърдореха за „пролетарски интернационализъм“, но никой не им даваше да преминат границата и да потъпчат патриотизма на националните страни – членки на СИВ и на ВД. Националната политика беше трезва и уравновесена. А днес марксистите отново се хванаха да пропагандират идеологическите си клишета и антинационалните си „пролетарски“ глупости от времето на Ленин и Троцки. Въпреки, че всъщност патриотизмът и националните култури не би трябвало ни най-малко да противоречат на класовата борба на пролетариата.

    Що се отнася до европейската култура, в нея има много цености и най-вече това са християнските нравствени ценности. Не всичко е омърсено, не всичко в Европа е насилие, лицемерие, тотално грабителство, колониализъм, експлоатация, безправие… Не бива да сме толкова черногледи. Има и светли лъчи, има и много хармония и красота. Много хуманизъм и светли личности, достойни да бъдат помнени и следвани. Много прекрасни идеи и дела, гениални достижения… Достатъчно е да се сравни европейската цивилизация с някои други и веднага се виждат нейните особености. И те далеч не са само лоши. Веднъж бях написал, че няма да ми е жал за европийската цивилизация, даже и да загине. Е, може би не съм съвсем прав. Все пак ще ми бъде жал. Има за какво.

 4. Много манипулативна статия. Играене по тънките струни за да ни накара да не се противопоставяме на предварително планирана и постепенно осъществявана инвазия. Много са прави тези, които казват, че става дума за агресия към бялата раса, без значение, че авторката не е съгласна. Първо ни вкараха в НАТО, Свиха десет пъти армията ни, унищожиха въоръжението ни, принудиха ни да скъсаме връзки с единствената голяма армия, която при военен конфликт би ни защитила, разврати младежта ни и всичко това за да не ожем да се защитим при нужда, а освен това косвено да не можем да защитим и границите на Европа, което дълги векове е било наша функция, макар и Европа да не си дава сметка. След което ни внесоха джихадисти. Защото дори и за слепия е видно, че това не са бежанци, макар и да има и такива, а нелегални имигранти. Втората голяма лъжа е, че те искат да заминат за Западна Европа и само минават оттук. Някои да, но инвазията е така планирана, че по-голямата част да бъдат оставени тук, и в съседните нам държави. След което в един момент да се разправят с нас и да завземат тези територии окнчателно. Поетапно това те са правили в историята многократно. Поддържани имподпомагани от господарите си, които са все едни и същи. Така, че, Госпожо авторке, прозрачни сте, и когато вашият народ пише статии, си личи от километър, че го е писал ч…т.

 5. А защо трябва да се превърнем в лампиони и абажури? Защо трябва да викаме „Аллах акбар“? Какво лошо и неестествено има в това да накараш един неочакван и нахален гост да спазва приличието на дома, който го е приел и му е дал подслон? Единственото, което се иска е да се признае, че трябва да се спазват някакви установени норми и обичаи, да се зачитат известни религиозни догми и да се признае правото на всеки да изповядва своята истина и житейски мироглед. Аз мисля, че никой няма против да приеме и помогне на сирийските християни. Убеден съм, че и друговерците ще бъдат приети, стига да не налагат техните виждания и разбирания. Никой, ще повторя, никой що годе разумен човек няма да има нищо против да има добросъвестни съседи, дори те да имат други виждания и разбирания. Проблемът възниква тогава, когато гостът изведнъж иска да живееш като него и ти да се съобразяваш с неговите обичаи и порядки, а не той с твоите. В края на краищата той е гост и ако не му харесва да е жив и здрав и да си ходи., а не да иска да ти се налага и да те изгони от родния ти дом. С други думи от европейските политици се изисква да правят само това което десетилетия и столетия е било приемлива обществена норма – съжителство на различни култури, а не изкуствено налагане и силово толериране на неприемливи обществени практики.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s